G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Şu anki pil çakma sanırım, 2-3 saat ekran süresi veriyor ve telefon aşırı ısınıyor. iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji bu pili almayı düşünüyorum veya orijinal nasıl satın alabilirim? Bir de outlet Deji bataryası var OUTLET iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024
Şu anki pil çakma sanırım, 2-3 saat ekran süresi veriyor ve telefon aşırı ısınıyor. iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji bu pili almayı düşünüyorum veya orijinal nasıl satın alabilirim? Bir de outlet Deji bataryası var OUTLET iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.992 Çözümler 27 Yer Adana 30 Ağustos 2024 #2 Apple servisine göndererek değiştirtebilirsin.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 347 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 gurkan67 dedi: Şu anki pil çakma sanırım, 2-3 saat ekran süresi veriyor ve telefon aşırı ısınıyor. iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji bu pili almayı düşünüyorum veya orijinal nasıl satın alabilirim? Bir de outlet Deji bataryası var OUTLET iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji Genişletmek için tıkla... Yan sanayi batarya alma, sonrasında başın ağrımasın. Apple servisinde değiştirmeni öneririm fakat fiyatı tuzludur.
gurkan67 dedi: Şu anki pil çakma sanırım, 2-3 saat ekran süresi veriyor ve telefon aşırı ısınıyor. iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji bu pili almayı düşünüyorum veya orijinal nasıl satın alabilirim? Bir de outlet Deji bataryası var OUTLET iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji Genişletmek için tıkla... Yan sanayi batarya alma, sonrasında başın ağrımasın. Apple servisinde değiştirmeni öneririm fakat fiyatı tuzludur.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #4 byPrince dedi: Yan sanayi batarya alma, sonrasında başın ağrımasın. Apple servisinde değiştirmeni öneririm fakat fiyatı tuzludur. Genişletmek için tıkla... 2-3 bin fakat bulunduğum bölgede Apple servisi yok. izoo dedi: Apple servisine göndererek değiştirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Göndermeden olmaz mı acaba batarya satın alsak.
byPrince dedi: Yan sanayi batarya alma, sonrasında başın ağrımasın. Apple servisinde değiştirmeni öneririm fakat fiyatı tuzludur. Genişletmek için tıkla... 2-3 bin fakat bulunduğum bölgede Apple servisi yok. izoo dedi: Apple servisine göndererek değiştirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Göndermeden olmaz mı acaba batarya satın alsak.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 347 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 gurkan67 dedi: 2-3 bin fakat bulunduğum bölgede Apple servisi yok. Göndermeden olmaz mı acaba batarya satın alsak. Genişletmek için tıkla... orijinal batarya satılmıyor. Çıkma dışında piyasada bulman mümkün değil. Orijinal sıfır batarya istiyorsan servise göndermek zorundasın.
gurkan67 dedi: 2-3 bin fakat bulunduğum bölgede Apple servisi yok. Göndermeden olmaz mı acaba batarya satın alsak. Genişletmek için tıkla... orijinal batarya satılmıyor. Çıkma dışında piyasada bulman mümkün değil. Orijinal sıfır batarya istiyorsan servise göndermek zorundasın.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #6 byPrince dedi: Orijinal batarya satılmıyor. Çıkma dışında piyasada bulman mümkün değil. Orijinal sıfır batarya istiyorsan servise göndermek zorundasın. Genişletmek için tıkla... Çıkma nereden bulabilirim?
byPrince dedi: Orijinal batarya satılmıyor. Çıkma dışında piyasada bulman mümkün değil. Orijinal sıfır batarya istiyorsan servise göndermek zorundasın. Genişletmek için tıkla... Çıkma nereden bulabilirim?
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #7 gurkan67 dedi: Şu anki pil çakma sanırım, 2-3 saat ekran süresi veriyor ve telefon aşırı ısınıyor. iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji bu pili almayı düşünüyorum veya orijinal nasıl satın alabilirim? Bir de outlet Deji bataryası var OUTLET iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji Genişletmek için tıkla... Tavsiyem rova batarya kullanman. Yükseltilmiş bataryalar arasında en iyisidir tek geçerim. Deji, cullera vs artık hikaye. Rova kendini çok geliştirdi.
gurkan67 dedi: Şu anki pil çakma sanırım, 2-3 saat ekran süresi veriyor ve telefon aşırı ısınıyor. iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji bu pili almayı düşünüyorum veya orijinal nasıl satın alabilirim? Bir de outlet Deji bataryası var OUTLET iPhone SE 2020 Mucize Batarya Deji Genişletmek için tıkla... Tavsiyem rova batarya kullanman. Yükseltilmiş bataryalar arasında en iyisidir tek geçerim. Deji, cullera vs artık hikaye. Rova kendini çok geliştirdi.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #8 Thalasa dedi: Tavsiyem rova batarya kullanman. Yükseltilmiş bataryalar arasında en iyisidir tek geçerim. Deji, cullera vs artık hikaye. Rova kendini çok geliştirdi. Genişletmek için tıkla... Güçlendirilmiş batarya almak istemiyorum.
Thalasa dedi: Tavsiyem rova batarya kullanman. Yükseltilmiş bataryalar arasında en iyisidir tek geçerim. Deji, cullera vs artık hikaye. Rova kendini çok geliştirdi. Genişletmek için tıkla... Güçlendirilmiş batarya almak istemiyorum.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #9 gurkan67 dedi: Güçlendirilmiş batarya almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın da zaten yükseltilmiş bir batarya. Yani farklı bir durum yok. Orijinal batarya ve Foxconn dışında kendi ma değerini koruyan batarya yok.
gurkan67 dedi: Güçlendirilmiş batarya almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın da zaten yükseltilmiş bir batarya. Yani farklı bir durum yok. Orijinal batarya ve Foxconn dışında kendi ma değerini koruyan batarya yok.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #10 Thalasa dedi: Attığın da zaten yükseltilmiş bir batarya. Yani farklı bir durum yok. Orijinal batarya ve Foxconn dışında kendi ma değerini koruyan batarya yok. Genişletmek için tıkla... 1821 mAh attığım batarya.
Thalasa dedi: Attığın da zaten yükseltilmiş bir batarya. Yani farklı bir durum yok. Orijinal batarya ve Foxconn dışında kendi ma değerini koruyan batarya yok. Genişletmek için tıkla... 1821 mAh attığım batarya.