iPhone SE 2020 pil sağlığı ikişer üçer düşüyor

Spoksi

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefonu 2020 Haziran'da aldım ve günlük telefonum olarak 1 senedir kullanıyorum. Daha önceden %95 olan pil sağlığım bir gün arayla %93'e düşmüştü ve öyle kalmıştı, 2-3 aydır %93 seviyesinde iken bir anda hiçbir şey yok iken %90 seviyesine düştü. Sizce bu anlık düşmenin nedeni ne olabilir? (Telefonu %10-%20 aralığında şarja takıp %100 olduğunda çıkarırım ve hiç oyun oynamam.)

2020 Kasım ayında SE 2020 128 GB modelini aldım. Pil sağlığım halen 100 görünüyor. Sizin cihazda bir sorun olabilir. Apple müşteri hizmetleri ile konuştun mu? Belki cihaz değişimi yaparlar.

Hocam garantisi varsa çok kafaya takmanın anlamı yok. Bitmesine 1 hafta kala verirsiniz garantiye olur biter. Keşke apple pil sağlığı yüzdesini açmasaydı da insanlar kafasına bu kadar takmasaydı.(size özel gene olarak)

Hocam nasıl şarj ediyorsunuz anlatabilir misiniz yüzdeleri ile birlikte.

Asla yüzde 20'lere düşürüp telefonu şarj etmem. En düşük 35-37 arası şarja takarım. Bundan önce 6S 64 modeli vardı. En son 4. ya da 5.yıla yakınken yüzde 83 pil ömrüm vardı. Mecburen Deji marka batarya ile değişim yapmıştım. Demem o ki sizin telefonda sorun var. Yine de Apple ile görüşüp dosya oluşturun. Büyük ihtimal cihaz değişimi yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…