iPhone SE 2020 pil sağlığı normal mi?

Sanırım iOS 14 sıkıntılı ya da SE 2020 sıkıntılı, bilemiyorum. Ben de yoğun kullanmamama rağmen anormal bir şekilde düştü. Bu konumdan inceleyebilirsin.

SE2020 128 GB alalı sadece 26 gün oldu yüzde 99'a düştü pil sağlığı bence çok saçma günde 1 defa sarj ediyorum sadece.

4 Aydır iPhone SE 2020 kullanıyorum pil sağlığım hala %100. Apple son çıkardığı 14.2 sürümünde pil konusunu çok iyi düzeltti. Eskiden gece %70'te bıraktığım telefon sabaha kadar %50'ye düşüyordu. Bu arada bu düşüş uçak modu açık olduğu halde. Artık %2 maksimum pil gidiyor. Ya benim telefonum anormal derecede iyi ya da sizde bir sıkıntı var. Ama Apple sıkıntı yok dediyse bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam 2.5 ayda 96 oldu oyun vs yok
Apple destekle konuştum sorun yok dedi. Sizin duruma bakarsak sorun var bence .

Hocam 2 ay oldu 96 şu an oyun falan oynamıyorum dün Apple destek ile konuştum sorun yok dediler umarım öyledir.

Umarım hocam yani normal değil 3 haftada yüzde 1 düşmesi tamam tabii ki düşecek ama bu kadar da hızlı değil. Haksız mıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…