Arkadaşlar 24 Mart 2022 de iPhone SE 2020 cihazını satın aldım MediaMarkt'tan. 64 GB product red serisi. Ancak yaklaşık 1 ay önce teleonu sessize aldıgımda sessize alma tuşunun sallandıgını gördüm. Sebebi nedir ne yapmam gerek? Kendi kendine çıkar mı bu tuş? Degişim yapabilir miyim? Nasıl olur? 1 ay sonra servise götürebilirim bir şey degişir mi? Telefon hiç darbe almadı düştü ancak bir şey olmadı ve sorun düşmeden önce de vardı.
Yani bu SE 2020 serilerde sessize alınca tuşlar zaten sallanıyor mu ablamda IP 11 var sallamıyor sessizdeyken diger ablamda 8 var onda da sallanmıyor bir de red serisimi sizinki ve sallanıyor mu sessizdeyken?
Yani bu SE 2020 serilerde sessize alınca tuşlar zaten sallanıyor mu ablamda IP 11 var sallamıyor sessizdeyken diger ablamda 8 var onda da sallanmıyor bir de red serisimi sizinki ve sallanıyor mu sessizdeyken?
Benim telefonum beyaz rengi. Sallanmadan kastınız eğer elimle düğmeyi sessizde oynarsam hafif sallanıyor gibi oluyor. Fakat rahatsız edecek derecede değil.
Benim telefonum beyaz rengi. Sallanmadan kastınız eğer elimle düğmeyi sessizde oynarsam hafif sallanıyor gibi oluyor. Fakat rahatsız edecek derecede değil.