iPhone SE 2020 vs. Mate 20 Lite + FreeBuds 3

EM-PLEH

Centipat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, şu an kullanmakta olduğum telefon Mate 20 Lite ve 2 sene önce sıfır almıştım. Telefonun performansından memnunum bir sorunum yok. 3 ay önce de FreeBuds 3 aldım ve ondan da memnunum ama iPhone telefonlara özendiğim için bir bakayım dedim ve alabileceğim bir model olduğunu fark ettim. iPhone SE 2020 ve bu telefonu sıkıntıya düşmeden alabilmenin tek imkanı ise Mate 20 Lite ile FreeBuds 3'ü satıp üstüne kalanı ekleyip almak. Sizce böyle bir riske girip almaya değer mi?

Bu arada FreeBuds 3 iPhone ile tam uyumlu çalışmıyormuş, o yüzden satmasam da kullanamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, şu an kullanmakta olduğum telefon Mate 20 Lite ve 2 sene önce sıfır almıştım. Telefonun performansından memnunum bir sorunum yok. 3 ay önce de FreeBuds 3 aldım ve ondan da memnunum ama iPhone telefonlara özendiğim için bir bakayım dedim ve alabileceğim bir model olduğunu fark ettim. iPhone SE 2020 ve bu telefonu sıkıntıya düşmeden alabilmenin tek imkanı ise Mate 20 Lite ile FreeBuds 3'ü satıp üstüne kalanı ekleyip almak. Sizce böyle bir riske girip almaya değer mi?

Bu arada FreeBuds 3 iPhone ile tam uyumlu çalışmıyormuş, o yüzden satmasam da kullanamayacağım.

Hocam kamera, performans ve birçok özellik ile SE 2020 daha çok memnun etsede ekran alanında sizi üzebilir.

Sizce değer mi sorusu sizin Mate 20 Lite'dan kadar memnun olduğunuz, SE 2020'yi nasıl kullanacağınız, beklediğiniz özellikler ve kaç yıl kullanacağınıza bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı