Puanlamasını da fiyatını da attığınız sitede zaten hangisinin fiyat performans olduğu belli. Eğer kişisel görüşlerimizi merak ettiyseniz, şahsen ben bir Xiaomi kulanıcısıyım ve gayet memnunum. Redmi Note 8 kullanıyorum.
Açık ara farkla gerek kamera gerek ekran gerekse batarya konusunda Xiaomi önde ama işlemci konusunda Apple önde. Ve bir de Android- iOS muhabbeti var. Oyun falan oynuyorsanız gerek bataryası gerekse ekranıyla Xiaomi daha iyi bir deneyim sunar. Fazla fazla fotoğraf çekiyorsanız da aynı şekilde Xiaomi önde. Ama iOSçuysanız zaten konu bitmiştir alın SE 2020. ben şahsen Android ile IOS'un karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum. İkisi de kendi amacına hizmet ediyor ve biri Premium ürünler üretirken diğeri cepte kalan paraya oynuyor. Anlayacağın ikisi de pişman etmez ama senin amacına uygun olanı alman daha mantıklı.
Bende SE 2020 kullanıyorum günlük ekran sürem ortalama 4 buçuk saat ve telefonu 2 gün kullanabiliyorum burada bütün gün en yüksek parlaklıkta video izleyip oyun oynayıp sonra iPhone bataryası çok kötü diyen kişilerin şikayetlerini dile getirmeyin.
Bende SE 2020 kullanıyorum günlük ekran sürem ortalama 4 buçuk saat ve telefonu 2 gün kullanabiliyorum burada bütün gün en yüksek parlaklıkta video izleyip oyun oynayıp sonra iPhone bataryası çok kötü diyen kişilerin şikayetlerini dile getirmeyin.
Dokuz saatlik normal kullanım süresi sizin için iyi olabilir ancak çoğu kişi için yetersizdir. En yüksek parlaklıkta video izlemek isteyip oyun oynamak isteyebilir kullanıcı. Bunda sakınca nedir? Bu iki kriter için gerekli olan yüksek bataryadır. Herkes aldığı telefonu över ama tarafsız bir biçimde övmek en iyisidir. Performans olarak iyi olabilir ancak batarya anlamında kötü.