tobleren Hectopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 166 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #21 Aydın Bekoğlu dedi: Ne sorunları var? Genişletmek için tıkla... iPhone X Kronik Sorunları & Çözümleri iPhone X kronik sorunları nedir, en yaygın iPhone X arızaları çözümleri, yeşil çizgi, dokunmatik sorunu, logoda kaldı, iPhone X teknik servis fixplan.com.tr
Aydın Bekoğlu dedi: Ne sorunları var? Genişletmek için tıkla... iPhone X Kronik Sorunları & Çözümleri iPhone X kronik sorunları nedir, en yaygın iPhone X arızaları çözümleri, yeşil çizgi, dokunmatik sorunu, logoda kaldı, iPhone X teknik servis fixplan.com.tr
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #22 Furkan GRFN dedi: Her ne kadar güç olarak önde olsada, Kamera, Ekran, Çerçeve ve pil konusunda bana sorarsanız tam aksine geride. Ben normal gündelik kullanım için alacak olsaydım kesinlikle x veya xs tercih ederdim. SE kullanılır gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Kamera’da iPhone SE2 önde yalnız. Ekran ve pil.
Furkan GRFN dedi: Her ne kadar güç olarak önde olsada, Kamera, Ekran, Çerçeve ve pil konusunda bana sorarsanız tam aksine geride. Ben normal gündelik kullanım için alacak olsaydım kesinlikle x veya xs tercih ederdim. SE kullanılır gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Kamera’da iPhone SE2 önde yalnız. Ekran ve pil.