IPhone SE 2020'nin ederi nedir?

yiitsx

Hectopat
Merhabalar, yaşadığım şehirde bir iPhone SE 2 buldum. 64 GB modeli, pil yüzdesi 76. Kutu mevcut fakat faturası yokmuş. Aldıktan sonra batarya değiştiririm muhtemelen, sizce bu telefon ne kadara alınır?

Alinmaz… en fazla 7-8 verirdim.

Ne icin aliniyor? Yasli icin mi aliniyor? Facetime, imessage, airtag, airdrop icin mi aliniyor?

2 yıl kullandım. Bataryası dışında genel olarak memnundum. Değiştireceğim diyorsun güzel. Ekranına boyutuna tamamsan alınır. Arkadaşlar güzel fiyat söylemiş. Tertemiz güzel ürünse bir tık daha fazla verilebilir.

SE 2 kullanıyorum memnun değilim. En kısa zamanda yeni telefona geçeceğim. Telefonun sarjı anca 3-4 saati zor görüyor. Piyasası ölü gibi çünkü SE serisine çok talep yok. Ayrıca faturası olmayan iPhone almanı tavsiye etmem. İlla almak isterseniz Max 7.5*8k civarı verilir SE2'ye.

Alinmaz… en fazla 7-8 verirdim.

Ne icin aliniyor? Yasli icin mi aliniyor? Facetime, imessage, airtag, airdrop icin mi aliniyor?
2 yıl kullandım. Bataryası dışında genel olarak memnundum. Değiştireceğim diyorsun güzel. Ekranına boyutuna tamamsan alınır. Arkadaşlar güzel fiyat söylemiş. Tertemiz güzel ürünse bir tık daha fazla verilebilir.
Günlük kullanım, sosyal medya falan. Hali hazırda iPhone 7 kullanıyorum, küçük telefon istiyorum yine aynı şekilde. Bataryası benim için problem değil zaten alışığım. Temiz çıkarsa alıyorum o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı