iPhone SE 2022 alınır mı?

Bütçe
15000
Yer
İstanbul
Telefon arıyorum bayağı arada kaldım. Şu an iPhone 7 kullanıyorum telefon beni bitirdi 30dk müzik dinlemede %30 şarj gidiyor. Samsung S22 serisine baktım 16k olmuş. Bataryası bayağı 4-5 saat ekran süresi alıyormuş. Xiaomi Mi 10t Pro'ya baktım oda 2 sene oldu çıkalı sadece oyun odaklı cihazmış. Sonradan SE 2022 gördüm fiyatı bugüne göre 13K evet S22 ile kıyaslanamaz biliyorum ancak istediklerim;

-Arada PUBG atacağım ısınma kasma olmasın.

-Kamerası normal bir Instagram kullanıcısıyım iyi çeksin yeterli ( iPhone 7 kamerasını bile seviyorum )

-Şarjı günü çıkarmaya çalışsın 6-7-8 saatleri zorlasın.

iPhone 7 bayağı iyi geldi bana ufak telefon. SE 2022 geçiş yapınca aradaki farkı anlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SE 2022 jet motorlu şahin gibi. En son model ve en güçlü SoC olmasına rağmen geri kalan özelliklerde resmen yerleri öpüyor. Yurt dışı düşünürüm dersen 12 bakılabilir. Sıfır olarak 11 bakılabilir ama ucuz isterim diyorsan yine 11 ve 11 Pro bakılabilir. Küçük telefon istiyorum diyorsan da 12 Mini veya 13 Mini. Veya ille de SE kasa olacaksa SE 2 2020 bakabilirsin. 6500 TL'ye bile rahatlıkla bulunuyor.

11 3 senelik cihaz 2 sene sonra destek kesilir. 12 deseniz arasında 7-8 bin liralık fark var.
iPhone 6S 2015 yılında çıktı ve iOS 16 almayacağı yeni duyuruldu. Şimdi 2019'da çıkan bir cihazın ömrünü sen düşün. Cidden 2 sene sonra desteğinin kesileceğine inanıyor musun?

Ayrıca 2019 Eylül'de çıktığı için bu cihazı 2020 cihazı olarak referans almakta bir problem yok.

iPhone 7 ve 8'i karıştırıp yeni işlemci ve sürümle süslemişler bence.

iPhone 7 nasıl 1 sene erken kesildi onu hala anlamadım iOS 16 alamıyor 6S'den sonra çıktı.

@barissyaa 11 modelinin desteği 2 yıl sonra kesilmez.

4.7 ekran boyutu nasıl hâlâ düşünebiliyorsun enteresan.

iPhone 7'den alıştım diyeyim. 15-16 bin liraya şarjı orta halli, kamerası iyi donma kasma yapmayan bir telefon yok. S22 deniliyor onu da anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…