IPhone SE 2022 almak mantıklı mı?

Bütçe
15000

EchelonBurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben SE 3 2022 aldım A101'den 11.899 TL'ye eğer gerçekten telefon bu kadar hayal kırıklığı ise iade edebilirim. Bir de yani 3 yıl öncesinin telefonuna 15 bin TL vermek mantıksız geldi.(iPhone 11)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben SE 3 2022 aldım A101'den 11.899 TL'ye eğer gerçekten telefon bu kadar hayal kırıklığı ise iade edebilirim. Bir de yani 3 yıl öncesinin telefonuna 15 bin TL vermek mantıksız geldi.(iPhone 11)

Senin kişisel ihtiyaçlarına ve zevkine kalmış ben şahsen almam artık bu dönemde tuşu olan telefon alınmamalı ama işlemci performansı olarak yeni ve iyidir elbette sizin zevkinize kalmış. Ekran boyutuda ufak benim için.

Yani sonuç olarak 2 senede bir 12 bin TL bir telefon alabilecek bütçem yok benim amacım 4 5 sene yazılımsal anlamda sıkıntı çekmemek.

Ekran boyutu sorun olmazsa sizin için SE 2022 mantıklı ama pil olarak 4-5 sene götürür mü bilmiyorum.
Pili değişir çok pahalı olacağını sanmıyorum. Benim arkadaşım SE 2020 kullanıyordu o gayet memnun ama ekranı gerçekten küçük. Aslında benim için daha rahat çünkü cebine koyup rahat rahat taşıma gibi bir olayı var. Mesela kendi telefonumu cebime koyunca o cep onun oluyor artık. Ekran boyutunu gidin bir telefoncuda test edin beğenirseniz alabilirsiniz.

Pili değişir çok pahalı olacağını sanmıyorum. Benim arkadaşım SE 2020 kullanıyordu o gayet memnun ama ekranı gerçekten küçük. Aslında benim için daha rahat çünkü cebine koyup rahat rahat taşıma gibi bir olayı var. Mesela kendi telefonumu cebime koyunca o cep onun oluyor artık. Ekran boyutunu gidin bir telefoncuda test edin beğenirseniz alabilirsiniz.

Ben iPhone 12 kullanıcısıyım şahsen büyük ekranlara alıştım önceden A70 kullanıyordum 12'in bile ekranı ufak geliyor hala gözüme SE 2022 boyutu iPhone 6'larla aynı kullanamam o kadar ufak ekranlı bir telefonu fakat ergonamik olarak ele daha iyi oturuyor ve dediğiniz gibi cebe daha rahat sığıyor.

Ekran boyutu sorun olmazsa sizin için SE 2022 mantıklı ama pil olarak 4-5 sene götürür mü bilmiyorum.

Yani pil ömrü iPhone telefonlarda hep bir problem gibi geliyor bana ben ilk çıktığı zaman 6S kullanıcısıydım yani 2.5 sene falan rahat bir şekilde bataryadan verim almıştım sonradan batarya değişimi uygulamıştım bunda da aynı verimi alabilir miyim?

Yani pil ömrü iPhone telefonlarda hep bir problem gibi geliyor bana ben ilk çıktığı zaman 6S kullanıcısıydım yani 2.5 sene falan rahat bir şekilde bataryadan verim almıştım sonradan batarya değişimi uygulamıştım bunda da aynı verimi alabilir miyim?

2-3 sene pil değiştirmeden iyi bir verim alırsınız evet IPhone'larda maalesef pil sorunu hep var ama pil değişimi yaptıktan sonra ben çok fazla pil sorunun çözüldüğünü düşünmüyorum en kısa zamanda tekrardan hemen bitmeye başlıyor.

IPhone'lerde yazılım tarafı donma kasma ısınma gibi durumlardan dolayı kafan rahat olsun öncelikle.
SE 2 kullanan tanıdıklarım oldu kimi 1 yılda %95'e düşürdü batarya saglıgını ki bu gerçekten güzel kimide 3 ayda yani bu senin günde kaç kere şarj ettigine vs şarjda oynayıp oynamamana baglı bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı