iPhone SE 2022 vs iPhone 11 vs S21 5G

Şu an Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum ve kırmama çok az kaldı, telefon kafayı yedirtiyor yazılım hatalarından dolayı.
Bu üç telefon arasında kaldım. Kamera ve arayüzü çok önemli benim için, oyun pek oynamam ama kamerasının iyi olması çok önemli. iPhone SE modelinin tasarımını da çok beğeniyorum eski havası başka oluyor.
Bana uzun ömürlü ve kasma donma olmayacak ve memnun bırakacak bu üç telefondan hangisini önerirsiniz? Fiyat aralığım bu cihazlar arasında.

Bende Mi Note 10 Lite kullanıyordum. Sensör problemi ve günümüze kadar gelen güncellemeler ile telefon kötü bir hal alınca değiştirmeyi kafaya koymuştum. Hiç Iphone kullanmadığım için iphone almaya kararlıydım. İlk başta 11 ve se 2022 arasında kalmıştım. Mağazada telefonları incelediğim sırada dikkatimi s21 fe çekti. Ekran kalitesi ve 120hz olması filan hoşuma gitmişti ve biraz araştırdıktan sonra s21 fe aldım. Ekran kalitesi, kamerası ve performansından oldukça memnunum. Fakat tek eksi yanı maalesef batarya. Mobil veri ile yoğun kullanımda 3-4 saat ekran süresi veriyor. S21'in bataryası nasıldır bilemiyorum

Ekran ve batarya için S21+, İOS için İphone 11. Hangisi daha önemli senin için ona karar ver. Ben şahsen S21+ tercih ederdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 181
  • Screenshot_2.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 189
  • Screenshot_3.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_4.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_5.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 183
Kamera, fiyat ve ekran olarak S21. Donanım ve performans olarak ise Iphone 11 ve SE 2022 daha iyi. Hangi işletim sistemini kullanacağına öncelik olarak karar vermen gerekiyor.

11´in o İPS ekranına o paralar asla verilmez.
Şuan 13 bin olmuş iPhone 11 128gb
Kamera, fiyat ve ekran olarak S21. Donanım ve performans olarak ise Iphone 11 ve SE 2022 daha iyi. Hangi işletim sistemini kullanacağına öncelik olarak karar vermen gerekiyor.
Aslında Samsung arayüzü daha çok hoşuma gitti ama beni kaç sene takılmadan kasmadan götürür bilmiyorum, en azından iPhone'da böyle bir sorun olmayacağı kesin. Ama şuan iPhone 11 128GB versiyonu 13 bin olmuş. Bu fiyatı kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum.

IPS ekranla geliyor ve telefoto kameradan yoksun iPhone 11 bence değmez. SE'nin pil sorunu ve kamerasında gece modu yok?. S21'in kamera yazılımının kötü iş çıkarması eksi diyebilirim. (Hatam varsa belirtin.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…