iPhone SE 3 2022 vs Samsung S20 FE

Abstrack99

Hectopat
Herkese merhaba, telefonum bozulduğu için yeni telefon almayı düşünüyorum, önceki telefonum Nokia 8.

2018 de telefonumu aldığımda o dönem pazarda ürün çeşitliliği çok fazlaydı, 2022'de ambargo altında Huawei var ki ben Mate 20 Pro modelini çok beğeniyordum bunun yanı sıra LG, Nokia, HTC gibi markalar da artık pazarda bulunmuyor ve mağazalarda yeni telefon için pek seçenek göremiyorum, özellikle bütçenin dar olması ve ülkenin ekonomik durumu Premium bir telefon almayı zorlaştıyor, bu yüzden biraz bütçeyi yukarıya taşıyıp bu iki model arasında kaldım.

Telefonda oyun oynamıyorum, uzun ömürlülük benim önceliğim, internette vakit geçiriyorum ve müzik dinliyorum, yani uzun süre kullanıyorum telefonu.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece uzun ömürlü oluşundan dolayı SE 2022’yi tercih edin derim ben ama o cihaz ekranı gerçek manada küçük bunu göz önünde bulundurun keza pil olarakta sıkıntı yaşatan bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…