iPhone SE 3 alınır mı?

iPhone 11 aldım yinede .

Alınmaz. Bataryası yetersiz, fiyatına göre pahalı, ekran kasa oranı 2022 yılına göre kötü neredeyse 10 senelik tasarıma sahip karar senin.
İşlemci daha performanslı ve daha az güç tükettiği için batarya idare eder.
iPhone 11 Kamera, Tasarım, Batarya ve Ekran Boyutu olarak ön planda. İşlemcisi A13 Bionic. iPhone SE 3'ün işlemcisi de A15 Bionic. Batarya, Ekran, Tasarım ve Kamera Konusunda da geri planda kalıyor. Ama yeni bir cihaz ve iPhone 11'e göre daha fazla güncelleme alacaktır. Ben olsam iPhone 11'i seçerdim. Çünkü tasarım benim için her zaman ön plandadır. Ama tercih ve karar yine de sizin hocam.

Merhabalar ben 2800e yurtdışı se3 buldum sizce alınırmı

Çocukluğumdan beri 4, 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6plus, 7, 7plus, 8, X, Se3, 11, 12, 12mini kullanmış bir kullanıcı olarak, se3 akıcılık ve sarj konusunda beni üzmeyen tek cihaz. Sadece ekran oranına takılıyor olabilirsiniz, o da sizin kendi zevkinize kalıyor. Ben tek elimle iphone 13 işlemcisi kullanıyorum. Alışabilirseniz alınır. 14 Pro Max kullanan arkadaşlarım bazen kıskanmıyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…