iPhone SE 3 alınır mı?

iPhone SE 3 almayı düşünüyorum özellikleri ve tasarımıyla beni cezbetti. Hem ekranın küçük olması hem de içindeki işlemcinin 45K'lik iPhone 13 Pro Max'le aynı olması. Batarya tarafında 1 günü çıkartsa yeter, başka önerileriniz varsa açığım.
Not: Büyük ekran olmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone SE 3 almayı düşünüyorum özellikleri ve tasarımıyla beni cezbetti. Hem ekranın küçük olması hem de içindeki işlemcinin 45K'lik iPhone 13 Pro Max'le aynı olması. Batarya tarafında 1 günü çıkartsa yeter, başka önerileriniz varsa açığım.
Not: Büyük ekran olmasını istemiyorum.
iPhone 12 mini veya 13 mini varken öyle bir takoza para verilmez. iPhone 7 kullanıyorum ve artık ekranıdır bataryasıdır sıktı beni. Bir günü götürsün olayı batarya eskiyince diyaliz gibi powerbank taşıtıyor. Sıfır veya ikinci el mini modellere bakın efsane cihazlar.

Benim gözümde Apple'ın SE serisi sadece işlemci olarak öne çıkan bir seri. Fotoğraf video çekeyim derseniz tatmin etmeyecektir. Bataryasının da 1 yıl içerisinde günde 2 şarj istemeye başlayacağını düşünüyorum. Apple istiyorsanız bütçenizi arttırmanızı tavsiye ediyorum. En azından mini serilerine bakabilirsiniz, donanım olarak çok bir şey kaçırmamış olursunuz.

Benzer düşünceye sahip olup 13 mini almaya karar vermiştim. Sonra pil yetersizliği ile çok şikayet okudum. O yüzden vazgeçip 14Pro aldım.

Yine siz bilirsiniz ama en azından 12 üzerine bakın derim.

Merhaba, 1 ay öncesine kadar almayı düşünüyordum. Küçük telefon seviyorum, ama maalesef iPhone harici piyasada küçük ekran tel yok. Samsung'un S10E'si var, onun da miladı doldu gibi...
3SE 1 ay önce 16k civarıydı, işlemcinin çok iyi olması, ama batarya çok büyük sıkıntı. Batarya yüzünden vazgeçtim...
Bugün fiyatı 20k ya yaklaştı,değmez..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı