Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 13 Şubat 2022 #11 @SeniYazdım 2016 da çıkan 7 Plus'ın ekranı bile FULL HD. Başka da bir şey demiyorum.
SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 13 Şubat 2022 #12 Tesla Bobini dedi: @SeniYazdım 2016 da çıkan 7 Plus'ın ekranı bile Full HD. Başka da bir şey demiyorum. Genişletmek için tıkla... O zamanın amiral gemisi o çünkü adamlar düşük bütçe diye kısıyor ki zaten ekranı küçük olduğu için çok ta bir etkisi yok bence
Tesla Bobini dedi: @SeniYazdım 2016 da çıkan 7 Plus'ın ekranı bile Full HD. Başka da bir şey demiyorum. Genişletmek için tıkla... O zamanın amiral gemisi o çünkü adamlar düşük bütçe diye kısıyor ki zaten ekranı küçük olduğu için çok ta bir etkisi yok bence
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.818 Çözümler 4 13 Şubat 2022 #13 Evil Belief dedi: 2 ihtimal üzerinde duruluyor. 1) Şu anki SE 2020 kasasının ve ekranının birebir aynısı olacak. 2) iPhone XR'ın birebir aynısı olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım boyut ve ekran olarak XR gibi olur hocam. Ek olarak umarım arka kamera tek kamera olmaz.
Evil Belief dedi: 2 ihtimal üzerinde duruluyor. 1) Şu anki SE 2020 kasasının ve ekranının birebir aynısı olacak. 2) iPhone XR'ın birebir aynısı olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım boyut ve ekran olarak XR gibi olur hocam. Ek olarak umarım arka kamera tek kamera olmaz.
MessininFedaisi Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.360 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #14 hukukçubey dedi: Umarım boyut ve ekran olarak XR gibi olur hocam. Ek olarak umarım arka kamera tek kamera olmaz. Genişletmek için tıkla... Her türlü tek kamera olacak. Ama 11'den kaliteli olur tahminen.
hukukçubey dedi: Umarım boyut ve ekran olarak XR gibi olur hocam. Ek olarak umarım arka kamera tek kamera olmaz. Genişletmek için tıkla... Her türlü tek kamera olacak. Ama 11'den kaliteli olur tahminen.