iPhone SE 3 vs iPhone 12 Mini

Tipik Android'ci, hadi bul bakalım 13000TL'ye SE3 kalitesinde ve Apple kalitesinde hızında cihaz, elimdekini satıp alacağım.

S21 var.
120 Hz ekranı, dinamik AMOLED ekranı var, iOS 18'den daha stabil olan One UI 6.1 var, mis gibi telefon.
Ayrıca yeni daha yeni.
Doğru düzgün bataryası var, cam gibi ekranı var, 5,4 inç ekran da neymiş touch pad sanki.

Pil ömrü ve işlemci olarak kesinlikle p 30 Lite dedim fikrimi sundum eğer iPhone arasında seçim yapacaksa tabii ki SE3.

Şimdi P30 Lite işlemcisi 3 yıl daha önce takıldı SE 3'ten falan ve ona göre karşılaştır Huawei işlemci konusunda 10 numara.

P30 Lite ile SE3'ün işlemci konusunda karşılaştırılması söz konusu bile değil.

Al ikisinin de işlemcilerinin aldığı puan karşılaştırılması. Soldaki P30 Lite'ın puanları.

Merhaba küçük boyutlu telefon istiyorum. İkinci el iPhone SE3 12500 TL'ye buldum. iPhone 12 mini 17000 TL. Pil sağlığı ikisinin de 83. sizce hangisini almak mantıklı olur?

Aradaki farka değer elbette. 12 mini, 12 ile aynı özelliklerde. iPhone SE3 ise ben size Türkçesini söyleyeyim: iPhone 13 motorlu bir iPhone 7 özünde. Başka hiç ama hiç numarası yok.
Ayrıca bu işlemci ile gözünüzü boyamayın derim. Temel gündelik uygulamalarda bugün A14 de A15 de aynı işi yapıyor. Render falan almayacaksanız size hitap eden hiçbir yanı yok. Video gönderirken WhatsApp'tan birkaç mili saniye SE3 hızlı gönderir sadece sizin gündelik hayatınıza tek etki edeceği fark bu olur. 12 mini, OLED ekran ile geliyor. Geniş açı kamerası mevcut, doğal portre yapabiliyor ve günümüz köşeli tasarımına sahip. Arkadaşlar Zoom kamerası falan demiş IPhone'un I'sinden bir haber oldukları buradan anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…