iPhone SE 4 beklenmeye değer mi?

mrtlpr55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone SE 4 Mart'ta falan çıkacak diyorlar ama beklemeye değer mi şimdiden 512 GB seçeneği falan ile de gelir mi acaba sizce ne kadar olur bekleyenler ne kadar Türkiye fiyatı ne kadara bekliyor şu an S23 FE kullanıyorum.

Merhaba iPhone SE 4 Mart'ta falan çıkacak diyorlar ama beklemeye değer mi şimdiden 512 GB seçeneği falan ile de gelir mi acaba sizce ne kadar olur bekleyenler ne kadar Türkiye fiyatı ne kadara bekliyor şu an S23 FE kullanıyorum.

Eğer ki 60 Hz ekran ile gelirse hiç beklemeye değmez. Fiyat konusunda kimse size net bir şey söyleyemez. SE 4 bana göre minimum 35k TL'den satışa çıkacaktır.

Apple SE4 ile A18 işlemci satacak sadece ve bu sebeple yapay zeka ile pazarlayacak. Benim beklentim o yönde. 2. el 13 Pro örneğin o bütçeye SE4’ü şimdiden işlemci hariç cebinden çıkaracak cihaz. O yüzden beklemeyin derim. İşlemci hariç geri kalan özelliklerinin bir numarası yok. Belki A18 ile de gelmezse hepten boş beleş SE3 gibi satamayacak cihaz olacak.

iPhone 16 Plus ne kadara çıkar acaba malum iPhone 15 Plus'ta beğendiklerim arasında telefon olarak Samsung'dan memunumda oynadığım oyun tam performansı Xiaomi telefonlardada kullandım ama IPhone'lar için optimize edilmiş bir oyun genelde ondan Android'te tam performans alamıyorlar genelde Android kullananlar bile o yüzden geçiş yapıyorlar IPhone'a neyse iPhone 15 Plus çıkınca vatan gibi tekno marketlerde ucuzlama olur mu birkaç ay sonra onu da merak ediyorum hem Hepsiburada gibi yerlere güvenmiyorum genelde salatalık çıkar gibisinden falan 😁😁😆😆

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı