iPhone SE 5250 TL'ye alınır mı?

Blackxnn

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 2.el iPhone SE 2020 model buldum pil sagligi 87'de 5250 ucuz degil mi yoksa normal mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim burada 6500TL'ye satıyorlar uygun.
 
Ben olsam onun yerine 6000TL'ye sıfır Samsung Galaxy M52 alırdım. Sorunuza geleceksek genel olarak hayır, SE 2020 modeli için ise ucuz.

Hocam herkes Android sevecek diye bir şey yok belli ki arkadaş iPhone kullanıcısı veya iPhone kullanmayı seviyor gidip de bu arkadaşa inadına Android önermeniz yanlış olur.
 
Ben kullanıyorum çok memunum ekran boyutu sizin için önemli değilse alınır.
 
Merhaba 2.el iPhone SE 2020 model buldum pil sagligi 87'de 5250 ucuz degil mi yoksa normal mi?

Bu sorunun cevabını biz değil sizin ihtiyaçlarınız belirler hocam.
Akıcılık uzun ömürlü kullanım ve kalite istiyorsanız, ama ben batarya ve küçük ekranı dert etmiyorum diyorsanız kesinlikle alınır.
Ancak ben Android ekosistemine alışığım büyük ekran ve bataryasız yapamam diyorsanız alınmaz. Çünkü büyük ekranlı cihazdan geçiş sonrası alışma sürecinde epey bir sorguluyorsunuz ben bu telefonu neden aldım, keşke almasaydım diye.
 
Çünkü büyük ekranlı cihazdan geçiş sonrası alışma sürecinde epey bir sorguluyorsunuz ben bu telefonu neden aldım, keşke almasaydım diye.
Herkes bunu deyip duruyordu çok korkuyordum korka korka aldım 2. günde alıştım ve tek elle telefon kullanmanın rahatlığından çok memnunum şu an. (6.7'den 6.1'e geçtim)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…