iPhone SE alınır mı?

Bugün iPhone 4S kullanan kaldı mı? Hiçbir telefon 8-9 sene gitmez. Bende Apple kullanıcısıyım, ama fanboyluğun alemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün iPhone 4S kullanan kaldı mı? Hiçbir telefon 8-9 sene gitmez. Bende Apple kullanıcısıyım, ama fanboyluğun alemi yok.
Siz bence oyunları bırakıp biraz dışarı çıkın . İnsanlar neler neler kullanıyor, daha geçen iPhone 4 kullanan gördüm.

8 aydır kullanıyorum pil ömrü %92’ye indi. Sadece orijinal şarj aletleriyle şarj ediyorum üstelik. İşyerinde 5W’lık standart kutudan çıkan adaptör var, eve de 20W hızlı şarj adaptörüyle Type-C kablo almıştım onunla kullanıyorum. Hızlı şarj varsa şarj durumu biraz gözardı edilebilir. Ama prizsiz ortamda 8-10 saat kalacaksanız (günübirlik geziler) imkanı yok pil yetmez, bir de powerbank almanız gerekir.

Ekranını gömenler bilmeden gömüyor bence. Çoğu AMOLED ekranlı Android telefona taş çıkarır ekranı. Hızı da gayet güzel. Pili dışında bir eksisi olduğunu düşünmüyorum ben.

Biz ekranın boyutuna sorun diyoruz hocam.

Kamerasını eleştirenler var . Neymiş tek kamera çok çirkin duruyormuş. Tabi 4 kameralı takoz kullana kullana şaşırıyorlar tek kamera nasıl böyle güzel çekebiliyor diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…