Z ZaferNyX Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Sıfır almayı düşünüyorum. Telefonla pek işim olmuyor, IOS olması benim için önemli 3-4 sene idare eder mi?
Sıfır almayı düşünüyorum. Telefonla pek işim olmuyor, IOS olması benim için önemli 3-4 sene idare eder mi?
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 13 Ağustos 2023 #2 ZaferNyX dedi: Sıfır almayı düşünüyorum. Telefonla pek işim olmuyor, iOS olması benim için önemli 3-4 sene idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe?
ZaferNyX dedi: Sıfır almayı düşünüyorum. Telefonla pek işim olmuyor, iOS olması benim için önemli 3-4 sene idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe?
muhammedosman Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 İkinci elini 1hafta once sattim 18bine 4 ay garantisi vardi
Z ZaferNyX Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 Mylne dedi: Hocam bütçe? Genişletmek için tıkla... Hocam uygun yollu bir şey arıyorum telefonu sadece instagram için kullanacağım.
Mylne dedi: Hocam bütçe? Genişletmek için tıkla... Hocam uygun yollu bir şey arıyorum telefonu sadece instagram için kullanacağım.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 13 Ağustos 2023 #5 ZaferNyX dedi: Hocam uygun yollu bir şey arıyorum telefonu sadece Instagram için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone SE fiyatları 8 binden 24 bine kadar çıkıyor hangisini alacaksınız?
ZaferNyX dedi: Hocam uygun yollu bir şey arıyorum telefonu sadece Instagram için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone SE fiyatları 8 binden 24 bine kadar çıkıyor hangisini alacaksınız?
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 ZaferNyX dedi: Sıfır almayı düşünüyorum. Telefonla pek işim olmuyor, IOS olması benim için önemli 3-4 sene idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam İphone 12 düşünür müsünüz
ZaferNyX dedi: Sıfır almayı düşünüyorum. Telefonla pek işim olmuyor, IOS olması benim için önemli 3-4 sene idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam İphone 12 düşünür müsünüz
Z ZaferNyX Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 Sloty dedi: Hocam İphone 12 düşünür müsünüz Genişletmek için tıkla... Sadece instagram açsa yeter dediğim gibi sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Apple hangi yıla kadar bu iki cihaza destek verecek?
Sloty dedi: Hocam İphone 12 düşünür müsünüz Genişletmek için tıkla... Sadece instagram açsa yeter dediğim gibi sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Apple hangi yıla kadar bu iki cihaza destek verecek?
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #8 ZaferNyX dedi: Sadece instagram açsa yeter dediğim gibi sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Apple hangi yıla kadar bu iki cihaza destek verecek? Genişletmek için tıkla... hocam iphone se 2025 yılında fişi çekilir iphone 12 ise 2026da
ZaferNyX dedi: Sadece instagram açsa yeter dediğim gibi sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Apple hangi yıla kadar bu iki cihaza destek verecek? Genişletmek için tıkla... hocam iphone se 2025 yılında fişi çekilir iphone 12 ise 2026da
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #9 Ne olursa olsun bu fiyata alınmaz.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #10 SE modelleri güzel yalnız ekran ve çerceve oranı çok kötü. Kaç yıl önceki tasarımda hala yernizde olsam minilere bakarım.
SE modelleri güzel yalnız ekran ve çerceve oranı çok kötü. Kaç yıl önceki tasarımda hala yernizde olsam minilere bakarım.