iPhone SE başka bir adaptör ile sarj etmek

ErenDereli78

Hectopat
Daha fazla  
iPhone SE 2020 telefonumu Huawei Quick Charge HW-090200EH0 adaptörü ile sarj etsem sorun olur mu acaba? Daha önceki Android telefonumda çift sarj işareti veriyordu ve çok hızlı sarj ediyordu. Malumunuz iPhone SE ile 4 saatlik bir kullanım alabiliyorum en fazla gün içinde 1 kez daha sarj etmem gerekiyor ne yazık ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple ekosistemi içinde kalmanız telefonunuz için daha yararlı olucaktır.

Huawei HW-050100E01 ile kullanıyorum. Adaptörüm bozuk maalesef ucu normal ama usb kablosu takılan yer bozuk. Sorun yaşamadım. Deneyebilirsiniz ama bozuk değilse kendi adaptörünüzü kullanmanızı öneririm.

Yorumlarınız için sağolun peki aranızda SE kullanan var mı benim ilk apple deneyimim ve 3-4 gün oldu henüz ve bataryası yüzünden biraz pişman oldum diyebilirim.

Ben SE kullanıyorum 6 saat ekran süresi alıyorum.

Ben ortalama 4-4.5 saat alıyorun tabii kullandığın uygulamalara göre değişir (pil sağlığı %99)

Dosya Ekleri

• 893565AB-7DFA-424E-9DF4-D047174D9198.png
    195,2 KB · Görüntüleme: 62
2 saat gibi bir sürede %33 sarjım gitti. O zaman bu durum normal 4000 mah lık bir cihazdan geçiş yapmış olduğum için bana az gibi geldi demek ki. Okuduğum yazılara göre sarj seviyesini %80 ile %20 arasında tutmak pil ömrünü uzatıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…