L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Aralık 2020 #1 Selamlar, Yakın zamanda iPhone SE modelini almayı düşünüyorum. Bu kutulardan çıkan Earpods performansı nasıl? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Selamlar, Yakın zamanda iPhone SE modelini almayı düşünüyorum. Bu kutulardan çıkan Earpods performansı nasıl? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Aralık 2020 #2 Standart bir kulaklık kalitesinde, çok fazla söylenecek bir yanı yok aslında. Yanına güzel bir TWS kulaklık almanızı tavsiye ederim. Zaten yeni üretim SE’lerin kutu içeriğinde EarPods bulunmuyor.
Standart bir kulaklık kalitesinde, çok fazla söylenecek bir yanı yok aslında. Yanına güzel bir TWS kulaklık almanızı tavsiye ederim. Zaten yeni üretim SE’lerin kutu içeriğinde EarPods bulunmuyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 20 Aralık 2020 #3 2020 SE sahibiyim. Lightning EarPods çıkmıştı içinden ve onu kullanıyorum. Ben ses kalitesinden memnunum. Çoğu kulaklıktan daha iyi performansı.
2020 SE sahibiyim. Lightning EarPods çıkmıştı içinden ve onu kullanıyorum. Ben ses kalitesinden memnunum. Çoğu kulaklıktan daha iyi performansı.
anl.tursun Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #4 Artık kutudan çıkmıyor yalnız.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Aralık 2020 #5 anl.tursun dedi: Artık kutudan çıkmıyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Mediamarktan alacağım, oradan çıkıyor. Taptic dedi: 2020 SE sahibiyim. Lightning EarPods çıkmıştı içinden ve onu kullanıyorum. Ben ses kalitesinden memnunum. Çoğu kulaklıktan daha iyi performansı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
anl.tursun dedi: Artık kutudan çıkmıyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Mediamarktan alacağım, oradan çıkıyor. Taptic dedi: 2020 SE sahibiyim. Lightning EarPods çıkmıştı içinden ve onu kullanıyorum. Ben ses kalitesinden memnunum. Çoğu kulaklıktan daha iyi performansı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
anl.tursun Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #6 Leka dedi: Mediamarktan alacağım, oradan çıkıyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim ses kalitesi güzel ve kullanılır ama 200 TL etmez. Bozulursa 200 TL'ye başka kulaklık almak mantıklı olabilir.
Leka dedi: Mediamarktan alacağım, oradan çıkıyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim ses kalitesi güzel ve kullanılır ama 200 TL etmez. Bozulursa 200 TL'ye başka kulaklık almak mantıklı olabilir.
Eray3424 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Darıca/Nenehatun Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #7 anl.tursun dedi: Şöyle diyeyim ses kalitesi güzel ve kullanılır ama 200 TL etmez. Bozulursa 200 TL'ye başka kulaklık almak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Silikon takınca ses kalitesinde artış sağlanıyor.Fiyatı sıfır olarak öyle ikinci el kutu içinde kullanılmamış alınabilir. Earpods jak tiplisini denedim ses kalitesi iyidi ama bluetooth kulaklıkta bakabilirsiniz. Hepsiburada kutulu satıyor ancak fiyat farkı koyuyor.
anl.tursun dedi: Şöyle diyeyim ses kalitesi güzel ve kullanılır ama 200 TL etmez. Bozulursa 200 TL'ye başka kulaklık almak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Silikon takınca ses kalitesinde artış sağlanıyor.Fiyatı sıfır olarak öyle ikinci el kutu içinde kullanılmamış alınabilir. Earpods jak tiplisini denedim ses kalitesi iyidi ama bluetooth kulaklıkta bakabilirsiniz. Hepsiburada kutulu satıyor ancak fiyat farkı koyuyor.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 21 Aralık 2020 #8 anl.tursun dedi: Şöyle diyeyim ses kalitesi güzel ve kullanılır ama 200 TL etmez. Bozulursa 200 TL'ye başka kulaklık almak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Eray3424 dedi: Silikon takınca ses kalitesinde artış sağlanıyor.Fiyatı sıfır olarak öyle ikinci el kutu içinde kullanılmamış alınabilir. Earpods jak tiplisini denedim ses kalitesi iyidi ama bluetooth kulaklıkta bakabilirsiniz. Hepsiburada kutulu satıyor ancak fiyat farkı koyuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
anl.tursun dedi: Şöyle diyeyim ses kalitesi güzel ve kullanılır ama 200 TL etmez. Bozulursa 200 TL'ye başka kulaklık almak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Eray3424 dedi: Silikon takınca ses kalitesinde artış sağlanıyor.Fiyatı sıfır olarak öyle ikinci el kutu içinde kullanılmamış alınabilir. Earpods jak tiplisini denedim ses kalitesi iyidi ama bluetooth kulaklıkta bakabilirsiniz. Hepsiburada kutulu satıyor ancak fiyat farkı koyuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.