RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #11 FurkanEmir41 dedi: Ben 5 inç altı telefon almam aldırmam çünkü ne sosyal medyada gezerken bir iey okuyabilirsin ne de içerik tüketebilirsin ayrıca telefon küçük diye bit kadar batarya koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Şarj sıkıntısı yok telefonda. İşletim sistemi sağolsun. Güzel yapmışlar.
FurkanEmir41 dedi: Ben 5 inç altı telefon almam aldırmam çünkü ne sosyal medyada gezerken bir iey okuyabilirsin ne de içerik tüketebilirsin ayrıca telefon küçük diye bit kadar batarya koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Şarj sıkıntısı yok telefonda. İşletim sistemi sağolsun. Güzel yapmışlar.
jhonnylesh Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 119 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2017 #12 Bu kişiden kişiye göre değişir. Bana göre 3.5 ve 4.0'' ekran en iyisi. Hem performans hem batarya açısından. Ki zaten 6S'ten bile güçlü bir cihazdan bahsediyoruz.
Bu kişiden kişiye göre değişir. Bana göre 3.5 ve 4.0'' ekran en iyisi. Hem performans hem batarya açısından. Ki zaten 6S'ten bile güçlü bir cihazdan bahsediyoruz.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #13 iPhone SE'nin batarya performansı kötü mü yazmışım ben ? Hayır, ben yorumumu küçük telefonlar hakkın yapmışım dikkatli okuyalım lütfen.
iPhone SE'nin batarya performansı kötü mü yazmışım ben ? Hayır, ben yorumumu küçük telefonlar hakkın yapmışım dikkatli okuyalım lütfen.