Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 15 Ağustos 2018 #11 @Shazam! Daha düşük donanımlı bir cihazı önermenizin geçerli yanı nedir?
A Atlantis1. Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #12 Lyon dedi: Nedenini de yazsanız arkadaşa daha çok yardımcı olursunuz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kat fiyatlara çekildi iPhone ürünleri ya da birkaç gün içinde fiyatlar yukarıya çekilecek.
Lyon dedi: Nedenini de yazsanız arkadaşa daha çok yardımcı olursunuz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kat fiyatlara çekildi iPhone ürünleri ya da birkaç gün içinde fiyatlar yukarıya çekilecek.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Ağustos 2018 #13 Hangi fiyattan alacağınıza göre değişir.
YusufYavuz Megapat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 770 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #14 iPhone artık alınmaz diye düşünüyorum. Ülkemize desteğin kesilme ihtimali bile var ancak almak isterseniz SE hala alınabilir bir modeldir.
iPhone artık alınmaz diye düşünüyorum. Ülkemize desteğin kesilme ihtimali bile var ancak almak isterseniz SE hala alınabilir bir modeldir.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #15 Shazam! dedi: iPhone 6 ile nerdeyse aynı fiyatlar, ben olsam iPhone 6 alırdım. Genişletmek için tıkla... İphone SE'nin donanım özellikleri 6S ile aynı İphone 6'nın sadece ekranı büyük geri kalan tüm özellikleri İphone SE'den düşüktür.
Shazam! dedi: iPhone 6 ile nerdeyse aynı fiyatlar, ben olsam iPhone 6 alırdım. Genişletmek için tıkla... İphone SE'nin donanım özellikleri 6S ile aynı İphone 6'nın sadece ekranı büyük geri kalan tüm özellikleri İphone SE'den düşüktür.