iPhone SE ikinci el neden çok ucuz?

tommyangelo123

Hectopat
Daha fazla  
iPhone SE 5000TL fakat ikinci elleri 1500TL neden böyle?

Son düzenleme:
Birkaç aya inşallah iPhone SE 2020 alıyorum. 10 bin TL vermektense yine iPhone devam edip, SE almak mantıklı değil mi?

Birkaç aya inşallah iPhone SE 2020 alıyorum. 10 bin TL vermektense yine iPhone devam edip, SE almak mantıklı değil mi?
Hocam mantıklı ama bana 5000 TL vermek çok sağlıklı gelmiyor. Klişe olacak ama onun yerine gidip amiral gemisi bir Android alabilirsiniz. Tabii karar size kalmış.

Onlar 2020 modeller değil de o yüzden. Filitre de garantili seçeneğini işaretlerseniz fiyatın 5000'e çıkacağını görürsünüz. Sonuçta garantisi bitmiş olamaz yeni telefonun.

Kesinlikle mantıklı hocam. Dün İPhone 6 siparişim geldi, 6 yaşında olmasına rağmen hala çok güzel çalışıyor bana göre, ekranı çok güzel, IOS bana daha kullanışlı geliyor. Garantiye göndermek için kutuladım tekrar, gidip-gelsin iyice bakacağım o zaman . Yıllardır Android kullanıyordum fakat IOS'un daha kullanışlı olduğunu anladım hızlıca. 6 yıllık hangi Android telefon şuan kullanılabiliyor? 5 yıl boyunca 1-2 yılda yeni telefon almak zorunda kalmak yerine bence tek seferde bir alış yapıp yıllarca kullanmak daha mantıklı.

2. el iPhone 7 ve üstü 2020'de önerir misiniz? Ha bir de ablam 3 senedir iPhone 6 kullanıyor, artık yavaşlıktan ölecek telefon. Biri arıyor 10 saniye sonra geliyor ekran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…