ugurozturk Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 Merhaba pil süresini videolu göstermek istedim. Pil mAh değeri olarak biraz yıpranmasına rağmen bu şekilde sonuç aldım.iPhone SE 2016. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Ekim 2020
Merhaba pil süresini videolu göstermek istedim. Pil mAh değeri olarak biraz yıpranmasına rağmen bu şekilde sonuç aldım.iPhone SE 2016. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Güncellemeden sonra pil performansı düzelecek dediler var mı bir değişim.
ugurozturk Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #3 Akhun dedi: Güncellemeden sonra pil performansı düzelecek dediler var mı bir değişim. Genişletmek için tıkla... Bence şuan gayet iyi.Pili kalibre ettim düzgün sonuç verdi.
Akhun dedi: Güncellemeden sonra pil performansı düzelecek dediler var mı bir değişim. Genişletmek için tıkla... Bence şuan gayet iyi.Pili kalibre ettim düzgün sonuç verdi.
Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 23 Ekim 2020 #4 iPhone 11 için beklemedeyim. Yayla da stabil internetim olmadıgı için henüz güncelleme yapamadım. Güncelleyen arkadaşlar bilgilendirsin.
iPhone 11 için beklemedeyim. Yayla da stabil internetim olmadıgı için henüz güncelleme yapamadım. Güncelleyen arkadaşlar bilgilendirsin.