iPhone SE iyi midir?

Hocam bu tarzda kullanım ile ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

2016 modelini mi düşünüyorsunuz yoksa 2020 mi?
2020.
Evet.
Pil dışında güzel.
Hocam beni de biraz düşündürüyor o konu. Annem ya benim tabletime yapışıp dizi izliyor ya da dizi izlerken telefondan Okey oynuyor. O sebepten de telefonu günde 2 kere şarja takıyor. Yani biraz SE 2 gözümden düştü bu sebepten.
SE 2'den bahsediyorsanız pil dışında iyidir. Kendi düşüncelerimi belirttiğim konum var.
Tamam hocam. İmzanızda gördüm hemen bakıyorum.
Ben de öyle düşünüyorum hocam.
İşlemcisi dışında başka bir artısı yok maalesef SE'nin, ancak İPhone zorunlu ise alınabilir.
Hocam dediğim gibi annemi ikna edersem alırım ama bundan önce hiç Android kullanmadı. İlk tuşlu telefon sonra İphone 4, ardından da 6S Plus.
Batarya üzer. 6S Plus'dan daha küçük olduğu için zorlanabilir.
Belki hocam.
Hocam zaten fotoğrafları aktardık ama telefon da eskidi.
Bilemem hocam. Ben ve babam Android kullanıyoruz ve memnunuz. Belki babam Samsung falan aldırabilir.
Hocam yani annem yemek yaparken falan hep müzik dinliyor telefondan, sonra tabletten dizi izlerken telefona bakıyor, telefondan sosyal medyada geziyor yani annem 6S Plus'ı bile her dakika şarja koyuyor. Şarjı hiç 30'un altına düşmedi. 40 iken takıyor 80'de alıyor. Yani bir günde şarjını full kullanıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…