iPhone SE mi, 6 mı?

thanatoos

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, S4 telefonum bozulduğu için arkadaşımda bulunan bu iki telefondan birini alacağım. 2. el olduğu için fiyatı bin lira civarında. O yüzden başka telefon düşünmüyorum. Ama hangisini alayım karar veremedim. SE'nin özelliği iyi olduğu ve kasası çok daha hoşuma gittiği için onu mu almalıyım yoksa büyük ekranlı 6 mı karar veremedim. S4 5 inç bir telefondu SE'ye geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 6'yı pek çok yönden başarısız buluyorum. İphone SE'yi elinize alıp ekranına bir bakın, küçük ekran sıkıntı olmazsa onu alın.

Aslında 5S cihazlara baktığımda çok sıkıntı olacak gibi görmedim. Ama nedense arkadaşlarım hep 5 inç telefona alıştın yapamazsın gibisinden şeyler söyledikleri için içime şüphe düşüyor.

Elinize 6 daha hoş durur ama SE daha iyidir. Ben 6 aldım biliyordum kötü olduğunu ama çok şık ve zarif duruyor. Zaten 2 sene sonra değiştireceğim.

Elinize 6 daha hoş durur ama SE daha iyidir. Ben 6 aldım biliyordum kötü olduğunu ama çok şık ve zarif duruyor. Zaten 2 sene sonra değiştireceğim.
İşte demek istediğim bir nevi bu. Bu yüzden çok kararsızım.

Lise sondayım ama ellerim çok büyük sayılmaz . Artık gerçekte elimize alıp bakacağız. SE küçük gelmezse tercihim o olacak ama bakalım. Bu arada ikiside gold rengi.

El büyüklüğü küçüklüğü diye bahane etmeyin kendinize. Zamanında 3-3.5” dokunmatik telefonları kullandık canavar gibi. Zamanla büyük ekranlara geçildi ve önceden kullandıklarımız küçük gelmeye başladı. Tamamen alışkanlık meselesi. Ben bunu bilerek SE modeline döndüm ve eski konforlu yönleri de kazandım. Ergonomi açısından 4” telefonlar çok ideal ölçü ve ağırlıkta. Dolma gibi parmaklarımla şuan iki elimle yazıyorum. İstersem kolay biçimde tek elimle de kullanabiliyorum. Ekran boyutu fazlasıyla yetiyor. Eskiden ekmek tahtası gibi 5.5” telefon kullanırdım ve normal gelirdi ama şimdi devasa geliyor. Kullanamıyorum resmen. Fakat büyük ekrana geçsem bu sefer de ona alışacağımı biliyorum. Siz de bu durumun farkına varın. Ölçüler yavaş yavaş büyüdüğü için farkına varmadık ama birden küçültünce afallıyoruz bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…