Quxd Hectopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #21 erdiozgor dedi: Zaten herkes biliyor iPhone SE daha iyi, fakat iPhone 6 da yabana atılacak bir telefon değil. Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru ama bana kalırsa SE alınmalı, iPhone 6 IOS güncellemeleri geldiği zaman 1 GB ram yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum.
erdiozgor dedi: Zaten herkes biliyor iPhone SE daha iyi, fakat iPhone 6 da yabana atılacak bir telefon değil. Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru ama bana kalırsa SE alınmalı, iPhone 6 IOS güncellemeleri geldiği zaman 1 GB ram yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum.
H hüsoo1996 Hectopat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #22 erdiozgor dedi: 6.5-7 saat ekran süresi alıyorum memnunum. Zaten herkes biliyor iPhone SE daha iyi, fakat iPhone 6 da yabana atılacak bir telefon değil. IMEI numarası değişiyor, faturadaki IMEI ile aynı değil yani. Genişletmek için tıkla... Anladım değişim belgesinde eski cihazın seri no ver yeni cihazın seri noları yazıyo imei deilde seri no üzerinden işlem yapılmış sıkıntı olurmu
erdiozgor dedi: 6.5-7 saat ekran süresi alıyorum memnunum. Zaten herkes biliyor iPhone SE daha iyi, fakat iPhone 6 da yabana atılacak bir telefon değil. IMEI numarası değişiyor, faturadaki IMEI ile aynı değil yani. Genişletmek için tıkla... Anladım değişim belgesinde eski cihazın seri no ver yeni cihazın seri noları yazıyo imei deilde seri no üzerinden işlem yapılmış sıkıntı olurmu
erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #23 Quxd dedi: Dediğin doğru ama bana kalırsa SE alınmalı, iPhone 6 IOS güncellemeleri geldiği zaman 1 GB ram yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar şehir efsanesi sözleri. Her duyduğuna inanma. iPhone 6 şuan kullanılabilir bir telefon. Eminim ki 2 sene daha gideri var. hüsoo1996 dedi: Anladım değişim belgesinde eski cihazın seri no ver yeni cihazın seri noları yazıyo imei deilde seri no üzerinden işlem yapılmış sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Ne dediğini anlamadım?
Quxd dedi: Dediğin doğru ama bana kalırsa SE alınmalı, iPhone 6 IOS güncellemeleri geldiği zaman 1 GB ram yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar şehir efsanesi sözleri. Her duyduğuna inanma. iPhone 6 şuan kullanılabilir bir telefon. Eminim ki 2 sene daha gideri var. hüsoo1996 dedi: Anladım değişim belgesinde eski cihazın seri no ver yeni cihazın seri noları yazıyo imei deilde seri no üzerinden işlem yapılmış sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Ne dediğini anlamadım?
H hüsoo1996 Hectopat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #24 erdiozgor dedi: Bunlar şehir efsanesi sözleri. Her duyduğuna inanma. iPhone 6 şuan kullanılabilir bir telefon. Eminim ki 2 sene daha gideri var. Ne dediğini anlamadım? Genişletmek için tıkla... benim cihaz serviste sıfırı ile değişti değişim belgesin imei yerine seri no yazıyo eski cihaz yeni cihaz diye
erdiozgor dedi: Bunlar şehir efsanesi sözleri. Her duyduğuna inanma. iPhone 6 şuan kullanılabilir bir telefon. Eminim ki 2 sene daha gideri var. Ne dediğini anlamadım? Genişletmek için tıkla... benim cihaz serviste sıfırı ile değişti değişim belgesin imei yerine seri no yazıyo eski cihaz yeni cihaz diye
ugurcanguney Kilopat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 13 4 Eylül 2016 #25 Ah bende bir SE bulsam da değiştirsem. 4 inç candır.
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #26 Performans için SE, büyük ekran için 6. Ben olsam SE alırdım.
erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #27 Hesap Kullanılmıyor dedi: Performans için SE, büyük ekran için 6. Ben olsam SE alırdım. Genişletmek için tıkla... iPhone 6 aldım. Çok yüksekte uçmaya gerek yok.
Hesap Kullanılmıyor dedi: Performans için SE, büyük ekran için 6. Ben olsam SE alırdım. Genişletmek için tıkla... iPhone 6 aldım. Çok yüksekte uçmaya gerek yok.
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #28 Fazla farkları yok büyütecek, iyi yapmışsınız.