MadaraUchiha Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 2.682 Makaleler 1 27 Temmuz 2016 #11 Biraz araştırdıktan sonra durumun her cihazda böyle olduğunu gördüm. @AT7 Kusura bakma kardeşim.
Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 27 Temmuz 2016 #12 @Silinen üye Güzel ülkemiz ve vergileri sağ olsun.
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 27 Temmuz 2016 #13 iPhone SE al fakat iPhone 7 çıktıktan sonra al. Daha ucuza alabilirsin.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #14 Apple Android pazarındaki gibi yenisi çıkınca indirim uygulatmıyor.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #15 Onur Kangal dedi: Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Benim için ekran boyu fazla önemli değil, performans açısından hangisini tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum hayatında hiç 4 inç telefon kullandın mı? Türkçe klavyede yazı yazmak işkence. 6 Plus almanı tavsiye ederim.
Onur Kangal dedi: Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Benim için ekran boyu fazla önemli değil, performans açısından hangisini tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum hayatında hiç 4 inç telefon kullandın mı? Türkçe klavyede yazı yazmak işkence. 6 Plus almanı tavsiye ederim.
Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 27 Temmuz 2016 #16 Huracan dedi: Dostum hayatında hiç 4 inç telefon kullandın mı? Türkçe klavyede yazı yazmak işkence. 6 Plus almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an SE kullanıyorum ve Türkçe klavye için haklısınız, ancak İngilizce klavyede bir sıkıntı çekmedim açıkçası.
Huracan dedi: Dostum hayatında hiç 4 inç telefon kullandın mı? Türkçe klavyede yazı yazmak işkence. 6 Plus almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an SE kullanıyorum ve Türkçe klavye için haklısınız, ancak İngilizce klavyede bir sıkıntı çekmedim açıkçası.
Onur Kangal Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 107 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #17 Arkadaşlar Samsung Apple kavgası yaparsak sabaha kadar sürer hepinizin güzel yorumları için teşekkür ederim
Arkadaşlar Samsung Apple kavgası yaparsak sabaha kadar sürer hepinizin güzel yorumları için teşekkür ederim
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2016 #18 Onur Kangal dedi: Sorum belki tuhaf olabilir ama iPhone SE mi, iPhone 6 Plus mı? Genişletmek için tıkla... Iphone'lara karşı bir gıcıklığım (Fobi değil) olsada ben 6S Plus'u daha başarılı ve kullanışlı buluyorum.
Onur Kangal dedi: Sorum belki tuhaf olabilir ama iPhone SE mi, iPhone 6 Plus mı? Genişletmek için tıkla... Iphone'lara karşı bir gıcıklığım (Fobi değil) olsada ben 6S Plus'u daha başarılı ve kullanışlı buluyorum.
A Atakan A. Kilopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 232 30 Temmuz 2016 #19 Performans açısından soruyorsan eğer kesinlikle iPhone SE derim ben.