iPhone SE şarj almıyor

euther

Femtopat
Daha fazla  
iPhone SE (2.nesil) kullanıyorum. Telefon bir dönem hiç şarj almıyordu ayrıca şarjı su misali çok hızlı bitiyordu. Orijinal şarj aleti ile biraz şarj etmeyi başardım ancak bu sefer de kendini şarjdan kesiyor. Kabloları şarj adaptörlerini hep değiştirdim denedim ancak şarja taktığımda şarj alıyor daha sonra şarj almayı kesiyor veya bir süre şarj olup daha sonra şarj almayı bırakıyor. Pil sağlığı 77. Telefonun şarj yuvasında kir, vs. gözükmüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj yuvasında kir gözükmediğinden emin olduktan sonra yuvadaki soketlerin zarar görmediğinden de emin olur musunuz?

Şarj yuvasında kir gözükmediğinden emin olduktan sonra yuvadaki soketlerin zarar görmediğinden de emin olur musunuz?

Hocam kir yok, tekrar temizledim. Soketim zarar görmediğinden nasıl emin olabilirim?

Hocam kir yok, tekrar temizledim. Soketim zarar görmediğinden nasıl emin olabilirim?
Işık tutarak soketlerin düzgün olup olmadığına bakabilirsiniz.

Işık tutarak soketlerin düzgün olup olmadığına bakabilirsiniz.

Az önce farklı bir orijinal bir şarj aleti ile denedim. Kabloyu hareket ettirsem de şarj almayı bırakmıyor, kısacası düzeldi .paraya bir kereliğine kıyıp orijinal almak en iyisiymiş bu da ders oldu.Yardımınız için teşekkürler,konu kapanabilir.

Ben teşekkür ederim sorunu çözdüğümüze sevindim,iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…