K kerem8214 Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 213 5 Eylül 2019 #11 Basri37 dedi: Kulaklık kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Ben çok yanlış okumuşum kusura bakmayın
Basri37 dedi: Kulaklık kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Ben çok yanlış okumuşum kusura bakmayın
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 5 Eylül 2019 #12 Büyük ihtimalle mikrofonda sorun var. Hoparlöre alıp konuştuğunuzda arka kameranın yanındaki mikrofon devreye giriyor. Bir teknik servise gösterin derim.
Büyük ihtimalle mikrofonda sorun var. Hoparlöre alıp konuştuğunuzda arka kameranın yanındaki mikrofon devreye giriyor. Bir teknik servise gösterin derim.
Basri37 Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 315 Makaleler 2 5 Eylül 2019 #13 3 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok, tam satıp yeni telefona geçiceğim zaman böyle birşey oluyor ne şanssız adamım.
3 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok, tam satıp yeni telefona geçiceğim zaman böyle birşey oluyor ne şanssız adamım.
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 6 Eylül 2019 #14 Basri37 dedi: 3 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok, tam satıp yeni telefona geçiceğim zaman böyle birşey oluyor ne şanssız adamım. Genişletmek için tıkla... Fazla bir şey tutmaz zaten. En fazla 50 tl gibi bir ücret alırlar sizden.
Basri37 dedi: 3 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok, tam satıp yeni telefona geçiceğim zaman böyle birşey oluyor ne şanssız adamım. Genişletmek için tıkla... Fazla bir şey tutmaz zaten. En fazla 50 tl gibi bir ücret alırlar sizden.