iPhone SE vs iPhone 6s

48981

Kilopat
Merhabalar uzun süredir iPhone 6s almak için para biriktiriyorum fakat yeni modeli görünce kafam baya bir karıştı. Aralarında çok küçük farklar var. Sizce aralarındaki farklar fazladan 1000 Tl civarı vermeye değer mi? Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum. Bana göre aralarındaki en büyük fark 6s modelinin LTE 300 Mbps hızında olması SE modelinin ise LTE 150 Mbps hızında olması.

Ihpone se'nin ekranı ve bataryası daha düşük. Ram de daha az. O fiyata o telefon gitmez. Iphone 6s daha iyi bir ürün.

Ram'ın daha az olduğuna eminmisiniz ben 2GB Ram var diye biliyorum.

Donanım olarak iPhone 6s ile aynı cihaz. Küçük ekran seviyorsanız iPhone SE alın ve bu arada 2GB RAM bulunuyor. Ama tavsiyem bu cihaza bu kadar para vermeyin. Onun yerine Galaxy S6 veya Z5 Compact alabilirsiniz.

Ön kameranın, bataryanın ve ekranın tatmin edici olacağını düşünmüyorum. Aynı bütçede daha tatmin edici cihazlar alınabilir.

Bu güne kadar gelmiş en güçlü iphone 6s ve gerçektende, hızlı pil ömründe süper. İphone 6s almalısın kesinlikle tartışmasız.

RAM 2 GB ve batarya ise 1642 mAh. Diğer farklar ise 3D Touch, ön kamera ve mobil internet erişim hızı. Bunlar sana göre tam ise alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…