Iphone SE vs Xiaomi Redmi 6 Pro

Post Malone

Kilopat
Evet dostlar başlıkta belirttiğim iki telefon arasında kaldım. 4 yıldır Iphone 4S kullanmaktayım, o yüzden IOS işletim sistemi hoşuma gidiyor. Özellikle Apple Music'den baya yararlanıyorum. Xiaomi Redmi 6 Pro'nun tasarımı gerçekten hoş, kamerası vesaire iyi gibi geldi bana. Üstüne biraz daha koy İphone 6S al gibi şeyleri boşuna yazmayın. İki telefondan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım?

Not: Benim için kamera ve tasarım önemli.

Redmi 6 Pro kesinlikle. Iphone SE kullandım berbat ve eskidi artık.

İphone SE berbat mı ? 1 seneden beri kullanıyorum en ufak takılma donmasını görmedim. Çok akıcı İphone 6 dan daha güçlü bir telefon.

Xiaomi Redmi 6 Pro sizce kamera konusunda iyi midir? Sonuçta 200 dolar fiyatla adamlar gayet iyi özellikler sunuyor kamera konusunda da tatmin edicidir gibi geldi. Kasasıda metal galiba birkaç videoda izledim.

IOS'tan Android'e geçmiş biri olarak, yapma çok ararsın.

İphone SE’ye berbat diyenlere bakma ben kullanıyorum çok memnunum alırken ekrandan dolayı tedirgin olmuştum zorluk çeker miyim diye ama şuan çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…