Iphone SE vs Xiaomi Redmi 6 Pro

İphone SE’ye berbat diyenlere bakma ben kullanıyorum çok memnunum alırken ekrandan dolayı tedirgin olmuştum zorluk çeker miyim diye ama şuan çok memnunum.
Bende 4S kullandım yıllarca hala onu kullanıyorum ekran konusunda sıkıntı yaşamam ancak Apple cihazların fişini sırayla çekiyorya hani SE'nin fişinin çekilmesinede az kaldı. Haziranda SE 2 tanıtılcak diye bekledim tanıtılmadı. Eylülde çıkacak 3 İphone'ninde fiyatları 2000 liranın üstünde gibi duruyor.

Öyle bir şey yok İOS 12 ile 5S bile çok hızlanacak.

Bu mesajı iPhone SE den yazıyorum bence tasarımı 5 ile aynı fakat ön kamerası bence yetersiz.Ayrıca TouchID var fakat 1. nesil var.Yani telefonu 2,5 yıldır kullanıyorum benim hatam olabilir fakat parmağımı algılayamıyabiliyor.4 5 kere deneyince açılıyor.Xiaomi Redmi 6'nın f/p açısından beğenildiğini duymuştum.

iPhone SE ve iPhone X üretimi durdurulacak diye bir haber okudum geçenlerde, bu iki telefon 5'in kaderini paylaşıyor aynı muamele o telefona da yapılmıştı SE kullandım güzel hızlı bir telefondu ama Xiaomi iyi bir atağa kalktı denenebilir diye düşünüyorum. İphone alınacaksa da şuan bana göre en az 7 alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…