Taakma Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 56 22 Mart 2022 #21 GameTech34 dedi: Türkiye ve fiyat düşmesi imkanı varmı ? Genişletmek için tıkla... Yok şimdi piyasaya se3 gelince bir anda se 2 düşme ihtimali var mı diye sordum.
GameTech34 dedi: Türkiye ve fiyat düşmesi imkanı varmı ? Genişletmek için tıkla... Yok şimdi piyasaya se3 gelince bir anda se 2 düşme ihtimali var mı diye sordum.
W watasitokyo Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #22 Taakma dedi: 0 almayı düşünüyorum. İstediğim zmn satabilir miyim? Peki. Genişletmek için tıkla... Kolay elden çıkarabileceğin cihaz değil alıcısı sayılı. Telefoncu alır ama 4.5 civarına sen 7'ye alıcan öyle düşün.
Taakma dedi: 0 almayı düşünüyorum. İstediğim zmn satabilir miyim? Peki. Genişletmek için tıkla... Kolay elden çıkarabileceğin cihaz değil alıcısı sayılı. Telefoncu alır ama 4.5 civarına sen 7'ye alıcan öyle düşün.
Taakma Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 56 22 Mart 2022 #23 SeniYazdım dedi: Yeter size 1 gün ama oyunda falan su gibi gidiyor zaten youtubede trilyonlarca test var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. watasitokyo dedi: Kolay elden çıkarabileceğin cihaz değil alıcısı sayılı. Telefoncu alır ama 4.5 civarına sen 7'ye alıcan öyle düşün. Genişletmek için tıkla... Hb 10k ya 0 iPhone xr var . Güvenilir midir . Alınır mı.
SeniYazdım dedi: Yeter size 1 gün ama oyunda falan su gibi gidiyor zaten youtubede trilyonlarca test var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. watasitokyo dedi: Kolay elden çıkarabileceğin cihaz değil alıcısı sayılı. Telefoncu alır ama 4.5 civarına sen 7'ye alıcan öyle düşün. Genişletmek için tıkla... Hb 10k ya 0 iPhone xr var . Güvenilir midir . Alınır mı.
SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 22 Mart 2022 #24 Taakma dedi: Teşekkürler. Hb 10k ya 0 iPhone xr var . Güvenilir midir . Alınır mı. Genişletmek için tıkla... Xr daha alınmaz onun yerine se al bence daha iyi yerinde olsam para biriktirip ikinci el 11 almaya çalışırdım
Taakma dedi: Teşekkürler. Hb 10k ya 0 iPhone xr var . Güvenilir midir . Alınır mı. Genişletmek için tıkla... Xr daha alınmaz onun yerine se al bence daha iyi yerinde olsam para biriktirip ikinci el 11 almaya çalışırdım
Taakma Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 56 22 Mart 2022 #25 SeniYazdım dedi: Xr daha alınmaz onun yerine se al bence daha iyi yerinde olsam para biriktirip ikinci el 11 almaya çalışırdım Genişletmek için tıkla... İkinci el bana göre deil ya . İkinci el almam. Hepinize Teşekkür ederim.
SeniYazdım dedi: Xr daha alınmaz onun yerine se al bence daha iyi yerinde olsam para biriktirip ikinci el 11 almaya çalışırdım Genişletmek için tıkla... İkinci el bana göre deil ya . İkinci el almam. Hepinize Teşekkür ederim.
onesad Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 8 22 Mart 2022 #26 Bu ülkede hiçbir şeyin fiyatı düşmez dostum.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 22 Mart 2022 #27 @Taakma Telefon sürekli elinde olursa bir gün dayanmaz günde iki kere şarja takarsın gerçi sürekli elinde olmasa da fazla gitmes 1800mAH batarya var cihazda.
@Taakma Telefon sürekli elinde olursa bir gün dayanmaz günde iki kere şarja takarsın gerçi sürekli elinde olmasa da fazla gitmes 1800mAH batarya var cihazda.