K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 13 Mart 2025 #1 İyi günler arkadaşlar. Telefonum iPhone SE2 depolamam bitti iCloud satın aldım fakat dünden beri fotoğraflarda X öge iCloud ile eşzamanlanıyor diyor ve gıdım ilerlemiyor. Aynı yerde takılı kaldı. Durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
İyi günler arkadaşlar. Telefonum iPhone SE2 depolamam bitti iCloud satın aldım fakat dünden beri fotoğraflarda X öge iCloud ile eşzamanlanıyor diyor ve gıdım ilerlemiyor. Aynı yerde takılı kaldı. Durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
Çözüm K K kerojann 13 Mart 2025 ahmttunc dedi: Wi-Fi bağlı mı? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim hem Wi-Fi hem hücresel Aynı telefonda aynı sorunu geçen sene birisi daha yaşamış forumda Telefonu yeniden başlatınca düzeldi.
ahmttunc dedi: Wi-Fi bağlı mı? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim hem Wi-Fi hem hücresel Aynı telefonda aynı sorunu geçen sene birisi daha yaşamış forumda Telefonu yeniden başlatınca düzeldi.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.891 Çözümler 4 13 Mart 2025 #2 Wi-Fi bağlı mı? Artı 0 Eksi
KS KS K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 13 Mart 2025 #3 ahmttunc dedi: Wi-Fi bağlı mı? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim hem Wi-Fi hem hücresel Aynı telefonda aynı sorunu geçen sene birisi daha yaşamış forumda Telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Son düzenleme: 14 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
ahmttunc dedi: Wi-Fi bağlı mı? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim hem Wi-Fi hem hücresel Aynı telefonda aynı sorunu geçen sene birisi daha yaşamış forumda Telefonu yeniden başlatınca düzeldi.