iPhone SE3 alınır mı?

emirxbestt

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum EasyCep'den yenilenmiş iPhone SE 3 almak istiyorum. 2024 hatta 2025 yılında SE 3 kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadara alacaksın ? Fiyatı 13 yenilenmişle aynıysa 13 al.
Ekranın küçük ve bataryanın biraz düşük olduğunu bilip bunlara okeysen neden olmasın.

Ne kadara alacaksın ? Fiyatı 13 yenilenmişle aynıysa 13 al.
Ekranın küçük ve bataryanın biraz düşük olduğunu bilip bunlara okeysen neden olmasın.

Bu ikisi arasında kaldım normalde 11 veya 12 mini var bu fiyata ama onlarında güncelleme için fazla bir ömrü kalmadı diye biliyorum.

Fiyatı uygunsa alınır. Çünkü işlemcisi çok iyi. RAM ve işlemcisi iPhone 13 ile aynı. Performans konusunda üzmez. Ama pil konusunda çok iyi değil bunu göz önünde bulundurun.
Biliyorum hocam 3227 mAh fazla değil ama benim için problem değil.

Bu ikisi arasında kaldım normalde 11 veya 12 mini var bu fiyata ama onlarında güncelleme için fazla bir ömrü kalmadı diye biliyorum.

Biliyorum hocam 3227 mAh fazla değil ama benim için problem değil.
Beyaz olan daha mantıklı.
Bende 2 yıl se2 kullandım. Bataryası dışında memnundum.

Alınmaz, fiyatını hak etmiyor. Sadece işlemcisi iyi o da alınmasına yetecek bir özellik değil, ekranı ve bataryası çok kötü.

1- Yenilenmiş cihaz alınmaz. Parçaları yan sanayi parçalarla değişiyor.
2- SE3 ise hele hiç alınmaz. Apple'ın aklımızla dalga geçtiği modellerden biridir. 2025 yılında iPhone 13 motorlu bir iPhone 7 kullanacaksın. Ekranından kamerasına, çerçevesine, Touch ID'sıne varana kadar o telefon bir iPhone 7 özünde. Yani sadece işlemci alıyorsun. O paraya 2. el küçük olsun dersen 12 mini veya 12 bulabilirsin. iPhone 12 her yönden SE3'ü yerken sadece SE3'ün iPhone 12'den işlemcisi iyi. Tercih sizin elbette.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı