iPhone SE3 alıp SE4 çıkınca satıp alınabilir mi?

Jagxer

Centipat
iPhone SE3 alsam SE4 çıkınca satıp alabilir miyim? Yoksa beklemek mi mantıklı? Hangisi ile daha karda olabilirim?

Anladım. Peki şu an alınabilir en mantıklı iPhone modeli nedir?
Su an alinabilir mantikli bir iPhone modeli yok maalesef. iPhone 13 parasina S24 var, S24 dedigimiz telefon iPhone 15 muadili; iPhone 12 parasina S23 var, S23 dedigimiz telefon iPhone 14 muadili; iPhone 14 parasina S24 Plus var, S24 Plus dedigimiz telefon iPhone 15 Plus - iPhone 15 Pro muadili.

Hocam SE piyasası sıkıntı, kullanmış birisi olarak söylüyorum. Eğer illa SE4 alacaksanız beklemenizi tavsiye ederim. iPhone cihazları arasından en f/p olanını sorarsanız benim için şuan bu iPhone 13 'dür.

SE3 bir kere talep gören cihaz değil zarar ettiren güncel nadir modellerden. O yüzden bence bekleyin 2025 yılında geleceği belirtiliyor o sürede paranızın değer kaybetmemesi için çeşitli yerlere yatırım yapıp öyle tutabilirsiniz. Dilerseniz bugünden yurt dışı 15 Pro alın.

Hala almayı düşünüyor musunuz bilmiyorum ama SE3 sahibi biri olarak yazıyorum. SE3 şuan almak çok mantıksız. Touchid ve atom çekirdeği kadar ekran insanları bu modeli almaktan uzak tutuyor. Şayet sızıntılar doğru ise SE serisi çağ atlayacak 4. nesil ile birlikte. Önerim idarelik bir Android telefon alıp sonraki yılı beklemeniz yönünde olacaktır.

iPhone SE3 alsam SE4 çıkınca satıp alabilir miyim? Yoksa beklemek mi mantıklı? Hangisi ile daha karda olabilirim?

SE zaten alma. SE 2020 tamam nostalji cihazıydı. X ve 11 serisinin kasasını beğenmeyen SE 2020 aldı. Ama 2023 tam bir felaket. Yeni SE'nin de bir değişikliği olacağını sanmıyorum. Ya düz model ya da Pro modellerine bakın. iPhone 13'ten aşağıya da düşmemeye çalışın.

Sızıntılar doğru çıkarsa SE4, daha eski nesil SE'lere nal toplatacak bir ürün olacak (fiyat değerlendirmesi yapmıyorum, sadece özellikleri açısından irdeliyorum...). Hesapta SE4 dokuz ay kadar sonra TR'de satışta olabilir. Batarya ömrü makul düzeyde olursa ve fiyatı da astronomik olarak şişirilmezse ben de almayı düşünüyorum... (Son kullanabildiğim iPhone 5S olabilmişti...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…