iPhone SE3 vs iPhone 11

İşlemci ve güncellik yüzünden bence SE 3. Pil iyileştirildiyse kesinlikle SE 3.
Apple’ın sitesinde SE 3’ün video oynatma süresi 15 saat , iPhone 11’in 17 saat buna göre kafamızda bir şeyler düşünebiliriz ama bence tam ekran vs. olmasından ötürü iPhone 11 daha iyi. Güncellik ve çoğu özellik açısından SE 3 daha iyi olsa da parasını hak ettiğini düşünmüyorum.

Kullanım amacına göre değişir. 6 Plus kullanıyorsun belli ki büyük ekran tercihin, 11 bunu karşılar. SE3 11 bin 11 12 bin TL şu an. Şahsen 7 yıl öncesinin tasarımına o parayı vermezdim. Ayrıca pil konusunda SE3'ün çok da tatmin edeceğini düşünmüyorum. Apple açıklama yapana kadar bu konuda bir şey diyemem. Şu an mevcut durumda 11 doğru olandır.
A13 işlemci gayet performanslı ve yaklaşık 1,5 yıldır 11 kullanan biri olarak 11 öneriyorum sana. Benimle aynı zaman se2020 alan arkadaşlarım şarj konusunda çok şikayetçiler. Bana ise hala 1.5 gün gitmekte , çok aşırı maç felan izlersem 1080P bir günü çıkartıyor aşağı yukarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…