iPhone Servisinden Vidaları Eksik Geldi

Crystalite

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Student
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce iPhone SE'mi ısınma sebebinden dolayı garantiye vermiştim. Telefon yapılan araştırmalar sonucu böyle bir bulguya rastlanamadı diye geri yollandı. Ben ise telefonumu sürekli kılıfla kullanan biriyim. Geçen gün fark ettim ki cihazın altındaki vidaların ikisi de takılmamış. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye verdiğiniz yerin telefon bilgisi yok mu elinizde? (Servis kağıdı, garanti belgesi vs.) Apple'ın kendi sitesinden de iletişime geçebilirsiniz. En kötü apple teknik hizmet veren bir yetkili servisten yardım isteyebilirsin. İki adet vida sonuçta isteğiniz.

Aradan uzun bir süre geçmiş bu süreçten dolayı ilgileniler mi tereddüt içerisindeyim. Ama mahçup bırakacaklarını da pek sanmıyorum.

Garanti belgesi hala elimde mevcut. Fakat telefon servisten geldikten sonra verdikleri kağıdı lazım olmuyacak diye atmıştım. Bugün götürüyorum sonunda servise bakalım onlar ne diyecek. Tek korkum ilgilenmiyecekleri sanırım.

Yetkili servise mi verdiniz?

Apple cihazlarınızı aldığınız yere değil, direkt Apple servisine götürün.

İlk götürdüğümde oraya götürmüştüm demek istedim. Henüz götürmedim gün içinde götürmeyi planlıyorum. Fakat hala içimde bir kuşku var. Sizce ne yapmalıyım?

İlk götürdüğümde oraya götürmüştüm demek istedim. Henüz götürmedim gün içinde götürmeyi planlıyorum. Fakat hala içimde bir kuşku var. Sizce ne yapmalıyım?
Götürün. Ama başında durmak isteyin. Eğer 2 3 güne yaparız falan derlerse Apple servisi ile irtibata geçmeyi deneyin.

Bayramlıklarınızı giyin, yakanıza bir gül takın ve telefonu pakete koyup elinizde bir demet çiçekle servisteki bayana iltifat ederek verin.. (Aman ha olayın akışına kapılıp hediye olmadığını söylemeyi unutmayın )
Şaka bir yana arkadaşların da dediği gibi keşke Apple Servis'e götürseydiniz.. Hadi onu da geçtim hiç değilse belgeyi saklasaydınız.. Yine de belki bir imtiyaz gösterip alabilirler.. Yada sistemde falan adın gözüküyordur belki ondan alırlar.. Yani gidip bi sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…