iPhone Sesle Denetim

Makaleler
287
Yer
İstanbul
iPhone’daki sesle denetim size elinize iPhone’u almadan bir telefon numarası seçmenizi sağlar. Bu tabi ki en iyi şekilde kulaklıkla işlev gösterir. Örneğin müzik dinlerken ya da birini aramak istediğinizde iPhone’unuzu çantanızdan almak zorunda değilsiniz. Bunun için sesle denetim etkinleştirin:

1-
Sesle denetimin aktif olduğunu gösteren bir sinyal sesi gelene kadar kulaklığın orta tuşuna basın.
2- Aramak istediğiniz telefon numarasının izinden “Seçim” inizi söyleyin.
3- Kişilerinizde kayıtlı olan birini aramak istiyorsanız, bunun yerine “Ses” ve daha sonra da kişinin adını söyleyin.
4- Bir kişi için birden fazla numara kayıtlı numara varsa, örneğin “Cep” ya da “özel” gibi farklı seçenekler kullanarak onları görüşme yöneticisine isimlendirin.

Bu durum aynı şekilde müzik denetimi için de geçerlidir. Sesle denetimde çoğu zaman doğru bir şekilde çalışır fakat yine de hata içeren durumlar olabilir. Bunun için, sesle denetimi günlük hayatta kullanmaya başlamadan önce, telefonunuzda büyük ölçüde test etmiş olmalısınız.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı