iPhone SE'ye iOS 11 kurulmalı mı?

zfr93

Hectopat
iPhone SE kullanıcısıyım. Şu an 10.3.3 kullanıyorum. iOS 11'in beta sürümlerini yükleyerek biraz kullandım ufak tefek sorunlar var. 20 eylülde Türkiye'ye yayınlanacak. Sizce 11'i yüklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SHSH kaydınızı alıp iOS11'i deneyebilirsiniz. Beğenmezseniz geri dönersiniz eski sürüme.

Ben kurdum en ufak performans sıkıntısı yok. Eğer bir gün bir güncellemeyi 6S için tavsiye etmezlerse o zaman yüklemeyiz. Hatta o durumda bile cihazlarımız 6S modeline göre bir miktar daha avatajlı olacak. Şimdilik en ufak korkunuz olmasın. Beta sürümünü kullanmadım ama tam sürümde problem yok kesinlikle.

6SPlus’a dün gece kurdum. Henüz büyük bir problemle karşılaşmadım. Sadece web videolarını DLNA üzerinden TV’ye aktarmak ile ilgili bir uygulama sorun çıkardı. O da bazı sitelerde yapıyor. Bunun dışında telefon hızlandı bile diyebilirim.

En sevdiğim özelliklerden biri ekran video kaydı almak oldu. Ek uygulama olmaksızın artık herşeyi video olarak kaydedebiliyoruz malum. Hemen aklıma Android’ten sonra yapamadığım telefon görüşmesi ses kaydı geldi. Maalesef olmuyor. Ekran kaydı sırasında telefon açınca sesi kesiyor. Telefonu kapatınca yine kaydediyor. Can sıkıcı. Apple hâlâ telefon görüşmelerini kaydetmeye izin vermiyor anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…