iPhone sıfırlandığında resimler gider mi?

Güçlü23

Hectopat
Beyler öncelikle herkese merhaba. Ben iPhone 5S kullanıcısıyım su son iOS 10 guncellemesı ıle telefonum cok yavaşladı. Şu an ki iOS sürümüm en günceli fakat telefonum çok yavas ve ara ara kasıyor. Bende sıfırlamak istiyorum.

İçindeki uygulamalar çok ağır uygulamalarda değil. Snapchat, Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube Vb.
Asla oyun oynamam sevmem de.
Ben telefonumu sıfırlamak istiyorum uygulamalar mühim değil tekrar yüklenir ama fotoğraflar mühim bütün iCloud bilgilerim bende daha önce hıc iPhone sıfırlamadım. Sıfırlayınca fotoğrafları nasıl fotoğram galerime geri getirebilirim. Dediğim gibi uygulamalara gerek yok. Sadece fotoğraflar önemli :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımız söylemiş. ICloud hesabınızda yeterli alan varsa oraya da yedekleme yapabilirsiniz. Sıfırlayınca cihaz ilk aldığınız gündeki gibi olacaktır. İçerisindeki tüm uygulama ve fotoğraflar silinir.

Beyler öncelikle herkese merhaba. Ben iPhone 5S kullanıcısıyım su son iOS 10 guncellemesı ıle telefonum cok yavaşladı. Şu an ki iOS sürümüm en günceli fakat telefonum çok yavas ve ara ara kasıyor. Bende sıfırlamak istiyorum.

İçindeki uygulamalar çok ağır uygulamalarda değil. Snapchat, Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube Vb.
Asla oyun oynamam sevmem de.
Ben telefonumu sıfırlamak istiyorum uygulamalar mühim değil tekrar yüklenir ama fotoğraflar mühim bütün iCloud bilgilerim bende daha önce hıc iPhone sıfırlamadım. Sıfırlayınca fotoğrafları nasıl fotoğram galerime geri getirebilirim. Dediğim gibi uygulamalara gerek yok. Sadece fotoğraflar önemli :)
Bende mecburiyetten dolayı sıfırlamıştım. Eğer icloud yedeklemesi yapmazsanız her şey çöpe gidiyor. Ben yapmadım her şey gitti. Başka bir önerimde eğer uğraşamam icloud ile derseniz resimleri PC ortamına aktarın sonra tekrar geri yüklersiniz:).

Bilgisayarınız var ise telefonunuzu bağlayıp bir yedeğini alın. Hatta en temiz kurulum için telefonunuzu itunes aracılığıyla restore edin. Daha sonra da yedeğinizi yükleyin. Bu kadar. Telefon tüm bu işlemlere başlamadan önce nasılsa öyle olacak. Sadece uygulamalarınızı tekrar indirmesi gerekecek ama uygulama verileriniz korunacak.

Eğer iTunes'den yedekleme alırsan sıfırladıgın cihaza iTunes hesabına giriş yaparak eski ayarları eski resimleri ve birçok şeyi geri alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı