EmirhanCMSTT
Kilopat
- Katılım
- 3 Temmuz 2019
- Mesajlar
- 41
Sınırlamalar yüzünden çıkış yapılamıyor hatasını ekran süresi bölümünden içerik ve gizlilik sınırlamaları kısmından kapatın. Daha sonra XR cihazın üstüne basıp çıkış yapa tıklayın. Bulda görünüyorsa buldan sıfırlayabilirsin.Merhaba, geçenlerde eski iPhone cihazımı satıp başka bir iPhone cihaza geçtim. Güvenlik kilidi ekran süresi gibisinden bir şey istediği için o an telefoncuda sıfırlayamadım ve telefonu oraya bıraktım. Açıkçası tanıdığım olduğu için sorun etmedim, kendisi sonrasında sanırım iTunes ile sıfırlama yapmış bilmiyorum. Kontrol amaçlı şu fotoğrafları ve videoyu gönderdi ve telefonun içerisinde gezindiği video var videoda ayarlar kısmına girdiğinde aşağıdaki gibi hesaba giriş yap şeklinde gözüküyor. Ama yeni cihazda ayarlara girdiğim zaman aşağıda eski telefonum gözüküyor ve güvenlik önlenmleri nedeniyle bir süre kaldıramıyorum. Kısacası sormak istediğim şey eski telefonumda tamamen çıkış sağlanmış mı ve hesabıma girilip verilerin tekrar yüklenmesi mümkün mü? Teşekkürler.
Merhaba, ilk iki fotoğraftaki görüntüler telefonu sattığım kişinin bana sıfırlandığına dair kanıt olarak yolladığı fotoğraflar ve ayrıca bir video var. Videonun içerisinden ss aldığım görüntü 3.fotoğraf yukarıda Apple hesabına giriş yap diyor. Fakat 4.fotoğraf yani yeni cihazımda aşağıda eski cihaz(iphone xr) gözüküyor. Onun dışında bul kısmından aygıtı kaldır vb şeyler yaptım. Sadece tek sorunum ayarlar kısmında ve Apple.com üzerinde eski cihazımın gözükmesi. Silmeye kalktığım zamanda ayın 28ine kadar silemeyeceğimi söylüyor.Sınırlamalar yüzünden çıkış yapılamıyor hatasını ekran süresi bölümünden içerik ve gizlilik sınırlamaları kısmından kapatın. Daha sonra XR cihazın üstüne basıp çıkış yapa tıklayın. Bulda görünüyorsa buldan sıfırlayabilirsin.
++ eski cihazımda ayarlar kısmında bir Apple hesabına giriş yap demesine rağmen yeni cihazımda eski telefonumun gözükmesi aklıma acaba sıfırlanmadı ya da tekrardan verilerim o telefona yüklenebilir mi korkusu getiriyor.Merhaba, ilk iki fotoğraftaki görüntüler telefonu sattığım kişinin bana sıfırlandığına dair kanıt olarak yolladığı fotoğraflar ve ayrıca bir video var. Videonun içerisinden ss aldığım görüntü 3.fotoğraf yukarıda Apple hesabına giriş yap diyor. Fakat 4.fotoğraf yani yeni cihazımda aşağıda eski cihaz(iphone xr) gözüküyor. Onun dışında bul kısmından aygıtı kaldır vb şeyler yaptım. Sadece tek sorunum ayarlar kısmında ve Apple.com üzerinde eski cihazımın gözükmesi. Silmeye kalktığım zamanda ayın 28ine kadar silemeyeceğimi söylüyor.
Telefondan apple kimliğinin ayarlardan kaldırılmış olması buldan kalktığı anlamına gelmiyor. O cihazı birine satarsa ve cihaz sıfırlanırsa etkinleştirme kilidi gelecektir. Bulda görünüyor mu? Siz Ayarlar>İsminiz>iPhone XR bölümüne girdiğinizde ne görünüyor? SS atabilir misiniz?Merhaba, ilk iki fotoğraftaki görüntüler telefonu sattığım kişinin bana sıfırlandığına dair kanıt olarak yolladığı fotoğraflar ve ayrıca bir video var. Videonun içerisinden ss aldığım görüntü 3.fotoğraf yukarıda Apple hesabına giriş yap diyor. Fakat 4.fotoğraf yani yeni cihazımda aşağıda eski cihaz(iphone xr) gözüküyor. Onun dışında bul kısmından aygıtı kaldır vb şeyler yaptım. Sadece tek sorunum ayarlar kısmında ve Apple.com üzerinde eski cihazımın gözükmesi. Silmeye kalktığım zamanda ayın 28ine kadar silemeyeceğimi söylüyor.
Telefondan apple kimliğinin ayarlardan kaldırılmış olması buldan kalktığı anlamına gelmiyor. O cihazı birine satarsa ve cihaz sıfırlanırsa etkinleştirme kilidi gelecektir. Bulda görünüyor mu? Siz Ayarlar>İsminiz>iPhone XR bölümüne girdiğinizde ne görünüyor? SS atabilir misinizGabi o
Evet görünüyor.Telefondan apple kimliğinin ayarlardan kaldırılmış olması buldan kalktığı anlamına gelmiyor. O cihazı birine satarsa ve cihaz sıfırlanırsa etkinleştirme kilidi gelecektir. Bulda görünüyor mu? Siz Ayarlar>İsminiz>iPhone XR bölümüne girdiğinizde ne görünüyor? SS atabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2379651
Kısaca iPhone XR'da burada iPhone'umu bul açık görünüyor mu hocam?
Evet görünüyor.
Telefoncuya gidip o telefonu orada sıfırlamakta fayda var. Gitmeden arayın ayarlardan sıfırlamasını isteyin. Eğer çalınan aygıt koruması illeti çıkarsa 1 saat boşuna beklemeyin yani. Daha sonra orada kendiniz o telefonu sıfırlayın, tekrar kurun. Kurulumda sizin apple hesabınızı istememesi lazım. Yoksa o cihaz buldan sizin konumunuzu bile görebilir şu an.Evet görünüyor.
Telefoncuya gidip o telefonu orada sıfırlamakta fayda var. Gitmeden arayın ayarlardan sıfırlamasını isteyin. Eğer çalınan aygıt koruması illeti çıkarsa 1 saat boşuna beklemeyin yani. Daha sonra orada kendiniz o telefonu sıfırlayın, tekrar kurun. Kurulumda sizin Apple hesabınızı istememesi lazım. Yoksa o cihaz buldan sizin konumunuzu bile görebilir şu an.
Telefonu sıfırladıktan sonra iCloud istemediyse bul kilidinde değildir. Bulda görünmesi garibime gitti benim biraz. Macbook yada iPad gibi bir cihazınız var mıydı bu arada? Oradan direk ayarlardan çıkabilirsiniz.Anladım yarın böyle yapayım tamam fakat kendisi telefonu sıfırlayıp tekrar açtıktan sonra herhangi bir hesap istememiş sanırsam çünkü videoda gözükmüyordu yani hesap kısmı boştu giriş yapın diyordu ya da ben iPhone buldan konumunuz yenileyemedim en son sıfırlanmadan önceki hali vardı. Acaba iTunes üzerinden sıfırladıktan sonra böyle bir durum oluşmuş olabilir mi?
Hayır maalesef yok. O sorun yarattı zaten. Bu telefondan işlem yapabilmek içinde 1 hafta beklemem gerekiyor. Videoyu buradan atamıyorum fakat atabileceğim bir yer varsa size oradan yollayabilir miyim?Telefonu sıfırladıktan sonra iCloud istemediyse bul kilidinde değildir. Bulda görünmesi garibime gitti benim biraz. Macbook yada iPad gibi bir cihazınız var mıydı bu arada? Oradan direk ayarlardan çıkabilirsiniz.
Youtube'dan liste dışı olarak yükleyip linkini buraya atabilirsiniz.Hayır maalesef yok. O sorun yarattı zaten. Bu telefondan işlem yapabilmek içinde 1 hafta beklemem gerekiyor. Videoyu buradan atamıyorum fakat atabileceğim bir yer varsa size oradan yollayabilir miyim?