iPhone şifre erişimimi kaybettim

MrTypho

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 6S Plus cihazımda 6 karakterlik şifreyi 4 karakterliye düşürüp şifreyi değiştirdim. Biraz sonra telefonu yeniden açmam gerektiğinde girmem gereken şifre eskisi gibi 6 karakterli olarak gözüküyordu. Birkaç tane deneme yaptım, eski şifre yeni şifre falan, sonra iPhone kilitlendi. Nasıl yeniden açabilirim? Bekledim, yeniden başlattım ama hala 6 karakterli şifre istiyor. Şifre kırma programlarından Dr. Fone'u denemek istedim fakat "the data on your device will be cleared after the unlock is Complete" diye bir uyarı mesajı aldım ve bu yüzden denemek istemedim çünkü telefonda önemli dosyalar var. Ne yapabilirim? Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam şifreyi bulamazsanız maalesef telefonun tüm bilgileri gidecek. Bilgisayarınız varsa iTunes yükleyip YouTube'dan nasıl telefonu sıfırlayacağını öğrenebilirsin.

Hocam şifreyi bulamazsanız maalesef telefonun tüm bilgileri gidecek. Bilgisayarınız varsa iTunes yükleyip YouTube'dan nasıl telefonu sıfırlayacağını öğrenebilirsin.
Nasıl yani hiç mi yolu yok. Şifre kırma programları falan varmış hiçbiri çalışmaz mı?

Hocam maalesef ITunes'ten geri yükleme yapmalısınız. Umarım Apple Kimliğinizi hatırlıyorsunuzdur.

Merhaba, iPhone 6S Plus cihazımda 6 karakterlik şifreyi 4 karakterliye düşürüp şifreyi değiştirdim. Biraz sonra telefonu yeniden açmam gerektiğinde girmem gereken şifre eskisi gibi 6 karakterli olarak gözüküyordu. Birkaç tane deneme yaptım, eski şifre yeni şifre falan, sonra iPhone kilitlendi. Nasıl yeniden açabilirim? Bekledim, yeniden başlattım ama hala 6 karakterli şifre istiyor. Şifre kırma programlarından dr. Fone'u denemek istedim fakat "the data on your device will be cleared after the unlock is Complete" diye bir uyarı mesajı aldım ve bu yüzden denemek istemedim çünkü telefonda önemli dosyalar var. Ne yapabilirim? Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer cihazınızın faturası varsa Apple destekle iletişime geçin faturayı gönderin şifreyi kaldırıyorlar eğer faturanız yoksa diğer arkadaşların dediği gibi ITunes'dan sıfırlaman gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı