Lareaxe Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 74 Çözümler 1 15 Mayıs 2023 #1 Merhaba, bugün elime ilk defa bir iPhone telefonu geçti modelini ve şifresini bilmiyordum telefoncuya götürdüm dedi ki bunun şifresini kırarsak ek bir şifre daha ister ama onu kıramayız. Acaba bu doğru mu? Bana çok saçma geldi.
Merhaba, bugün elime ilk defa bir iPhone telefonu geçti modelini ve şifresini bilmiyordum telefoncuya götürdüm dedi ki bunun şifresini kırarsak ek bir şifre daha ister ama onu kıramayız. Acaba bu doğru mu? Bana çok saçma geldi.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 15 Mayıs 2023 #2 Icloud şifresi varsa açtırmazsın.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #3 Evet, ister. Bahsettiği kilit, iCloud. Bunu kırmak ise yasal olarak sıkıntı yaratabilir. Jail atıp kırabilirsiniz.
Evet, ister. Bahsettiği kilit, iCloud. Bunu kırmak ise yasal olarak sıkıntı yaratabilir. Jail atıp kırabilirsiniz.