iPhone şifremi unuttum

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar iPhone şifremi unuttum iclouda bağalyıp şifre kaldırıcamda sıfırlanıyor mu şifremi kaldırılıyor sıfırlanıyorsa iCloud sıfırlanıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar iPhone şifremi unuttum iclouda bağalyıp şifre kaldırıcamda sıfırlanıyor mu şifremi kaldırılıyor sıfırlanıyorsa iCloud sıfırlanıyor mu?

Telefonu PC aracılığıyla sıfırlaman gerek şifreni unuttuysan. iCloud sıfırlanmaz.

Arkadaşın dediği gibi iTunes'tan sıfırlaman lazım. En son ne zaman yedek aldıysan o yedek geçerli olacak. Yedek almadıysan geçmiş olsun.

Arkadaşın dediği gibi ITunes'tan sıfırlaman lazım. En son ne zaman yedek aldıysan o yedek geçerli olacak. Yedek almadıysan geçmiş olsun.

Sorun şu ki fotoğraflarda çok önemli şeyler yok ama kişiler gider mi orasını bilmiyorum mecbur şu an sıfırlanıyor PC'den i tunesden kişiler gider mi sizce.

iCloud şifreni biliyor isen Herhangi bir bilgisayardan telefonunuzu ITunes'e bağlayın ardından geri yüklemeyi seçin telefonunuz resetlenecektir ama iCloud şifrenizi biliyorsanız bu işlemi yapın.

Önemli olan şu an iCloud şifreniz ve telefon da "Find My iPhone" özelliğinin açık olup olmaması. Eğer iCloud şifrenizi biliyorsanız telefonu DFU moduna alıp sıfırlayın. Bilmiyorsanız ve Find My iPhone açıksa sıfırlarsanız cihaz sizden iCloud şifrenizi girmenizi isteyecek her türlü bu da sıkıntı yaşatır. Kapalıysa sıfırladığınız takdir de iCloud istemez cihaz.

Açık olup olmadığını telefon seri numaranızı şu siteye girerek kontrol edebilirsiniz.

Açık olsa dahi eğer iCloud şifrenizi biliyorsanız sıkıntı yok. Sıfırlayın şifrenizi tekrar girin ve keyfinize bakın. iPhone şifrenizi de mutlaka bir yere not alın.

Sorun şu ki fotoğraflarda çok önemli şeyler yok ama kişiler gider mi orasını bilmiyorum mecbur şu an sıfırlanıyor PC'den i tunesden kişiler gider mi sizce.

İtools ile information'da rehberi export yaptıysan yedeklenmiş olur. Eğer yapmadıysan numaralar gider bildiğim kadarıyla.

Telefonunuzda ki kişiler iCloud içinde saklanıyor. Başka bir yere iCloud harici yedekleme yapmadıysanız sıfırlanınca rehberiniz de gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…