iPhone silinen veriler geri alınabilir mi?

NiksyW

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, 3 yıl önce çektiğim bir video iPhone telefonumdan sildim. Şu an o videoyu bir şekilde alma şansım bulunuyor mu? Telefonumu bir daha kullanmayacak olsam bile veya ücreti neyse yaptırabilirim. Önemli benim için.

Videoyu sildikten sonra telefonun hafızasına hiçbir şey yazılmadıysa -bir bakıma telefon hiç kullanılmadıysa- belki, belki diyorum ama çok yüksek meblağlar öderseniz büyük ihtimalle kurtarırlar. Diğer türlü ise çok zor.

3 yıl önce videoyu sildim, telefonu o zamandan beri kullanıyorum diyorsanız; şansınız yıllar önce aldığı bitcoinleri bulmak için çöplük çöplük eski bilgisayarını arayan adamınkinden daha az. Hatta yok bile denebilir ancak yüzeysel bilgiye sahip olduğum için böyle bir şey dememeyi tercih ediyorum.

Eskiden bu daha kolaydı, şu an daha zor. Benim de başıma benzer bir durum geldi. Ve maalesef şu an imkansıza yakın. 3. parti Apple'ın onaylamadığı uygulamalar kullanırsan bir şansın var.
2016'da böyle bir uygulama bulup bilgisayardan geri getirebilmiştim. Aynı uygulamayı bu yıl bulamadım ne yazık ki ve verilerimi kaybettim. Ama video senin için aşırı önemliyse İngilizce sayfaları gezerek şansını dene.

Apple'dan randevu alsam onların alma ihtimali var mıdır?
Hayır, yetkili servisler yapamaz. Merdiven altı yerlerde mümkün olabilir.
Ancak başvurduğunuz yerin satıcısı dürüst olsa ve birşey yapmasa dahi, videonuzu getirebilcek yazılımın bugüne kadar yaptığınız silinmiş olsa bile tüm wp konuşmalarını, arama geçmişinizi, mesajlarınızı, resimlerinizi alabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı