cakmaskywalker Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 Emin Çıtak dedi: Ekran Süresi ayarları altında Ekran Süresi Parolası ayarlamışsın. Aynı menü üzerinden parolayı kaldır sorun çözülür. Böyle bir çözüm yöntemi yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Genişletmek için tıkla...
Emin Çıtak dedi: Ekran Süresi ayarları altında Ekran Süresi Parolası ayarlamışsın. Aynı menü üzerinden parolayı kaldır sorun çözülür. Böyle bir çözüm yöntemi yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Genişletmek için tıkla...
aslangsm47 Yoctopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #12 Emin Çıtak dedi: Ekran süresi ayarları altında ekran süresi parolası ayarlamışsın. Aynı menü üzerinden parolayı kaldır sorun çözülür. Böyle bir çözüm yöntemi yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Genişletmek için tıkla... Az daha sıfırlıyordum. Ekran süresini kapatınca oldu. Cok teşekkürler. Eline, emeğine sağlık kardeşim.
Emin Çıtak dedi: Ekran süresi ayarları altında ekran süresi parolası ayarlamışsın. Aynı menü üzerinden parolayı kaldır sorun çözülür. Böyle bir çözüm yöntemi yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Genişletmek için tıkla... Az daha sıfırlıyordum. Ekran süresini kapatınca oldu. Cok teşekkürler. Eline, emeğine sağlık kardeşim.
hkn3535 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #13 Emin Çıtak dedi: Sorun değil. Ekran süresi menüsü üzerinden parola değiştirme seçeneğini seç. Ardından parolamı unuttum seçeceğini seç. Apple hesabının şifresiyle yenileme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Emin Çıtak dedi: Sorun değil. Ekran süresi menüsü üzerinden parola değiştirme seçeneğini seç. Ardından parolamı unuttum seçeceğini seç. Apple hesabının şifresiyle yenileme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.